Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Bayırbucak Türkmenlerine yardımdaki hedef 45 tır

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş hedeflerinin 45 TIR olduğunu ifade etti..

Bayırbucak Türkmenlerine yardımdaki hedef 45 tır
Aksaray Anadolu AŞ
18 Aralık 2015 17:19

Yardım TIR’larının her gün yola çıktığı Aksaray’da yardımların aralıksız devam ettiğini ifade eden Eyüp Dağdaş, amaçlarının Bayır-Bucak Türkmenlerine maddi ve manevi destek olmak olduğunu kaydetti.

Şu ana kadar 14 TIR’ın yola çıktığını belirten Dağdaş, “Bu yardımlarımız devam edecek. Nasip olursa hedefimiz Bayır-Bucak’taki Türkmenlere 45 TIR yardım göndermektir. Bunun 14 TIR’ını gönderdik. Rabbim bu hizmette emeği geçen, yardımı olan herkesten razı olsun. Bu yardımlar inşallah durmayacak devam edecek. Ayın 27’sine kadar program devam ediyor. Bu tarihten sonra da oradaki kardeşlerimizin sıkıntıları bitene kadar, huzura erene kadar yardımlarımız devam edecek. Biz Suriye’deki kardeşlerimizin sıkıntılarının bir an önce bitmesi derdindeyiz. Bunun için maddi olarak elimizden geldiği kadar yardım ederken, manevi olarak da dua ediyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.