Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Belediye, tam kapanma sürecinde de ikramlara devam ediyor

Belediye, tam kapanma sürecinde de ikramlara devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mayıs 2021 13:53

Aksaray Belediyesi’nin Ramazan ayına özel olarak şehir genelinde dağıttığı tahinli pide ve sıcak yemek ikramları tam kapanma sürecinde de devam etti.

Aksaray Belediyesi her yıl Ramazan ayında geleneksel mahalle iftarları düzenlerdi. Son iki yıldır tüm dünyada ve ülkemizde etkisini sürdüren Covid-19 salgını süreci nedeni ile toplu organizasyonlara ara verildi. İhtiyaç sahibi ailelerin Ramazan ayında ve pandemi sürecinde zorluk yaşamamaları adına Belediye Başkanı Evren Dinçer her gün iftardan önce sıcak yemeğin evlerine götürülmesi talimatını verdi.

Aksaray Belediyesi ekipleri Belediyeye ait işletmelerde hijyen ve sağlık kurallarına uygun olarak ürettikleri sıcak yemekleri günlük olarak ailelere ulaştırıyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer’de belirli periyotlarda sıcak yemek ikramlarına katılıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, paylaşmak ve yardımlaşmak ayı olan Ramazan’ı pandemi şartlarına rağmen de olsa ihtiyaç sahipleri ile birlikte geçirdiklerini belirtti. Başkan Dinçer kalabalık sofralara oturulmasa da aynı ocak pişen yemeğin şehrin 450 noktasında yenildiğine dikkat çekti. Sıcak yemek ikramları esnasında personellere kolaylıklar dileyen Başkan Dinçer sıcak yemek hizmetinden faydalanan aileleri ziyaret ederek yemek ikramında bulundu.

Başkan Dinçer programına şehir genelinde tüm vatandaşlara yönelik dağıtılan tahinli pide ve Ramazan pidesi ikramı ile devam etti. Aksaray’ın tescillenmiş yöresel ürünü olan tahinli pideleri ikram ederken vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.