Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 26°C

CHP Aksaray Milletvekili aday adaylarını tanıttı

CHP Aksaray Milletvekili aday adaylarını tanıttı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mayıs 2018 22:10

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 24 Haziran seçimleri için Aksaray milletvekili aday adaylarını tanıttı.

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak yaptığı açıklamada şu ifadeleri kaydetti:

“24.06.2018 tarihinde yapılacak seçimlerde partimizden milletvekili aday adaylığını açıklayan Ali Abbas Ertürk, Pelin Su Yıldırım, Ramazan Fidan, Cansu Bülbül, Ünsal Ülkebay ve Ali Eşmekaya kendilerini halkımıza tanıtmış ve yoğun bir ilgiyle karşılaşmışlardır.

Tüm adaylarımız, birlik ve beraberlik içerisinde, Aksaray için en güzelini gerçekleştirmek üzere bu yola çıkmışlardır. Sıralama mücadelesi değil, ülke de demokrasi kavgası vermektedirler. Her biri donanımlarıyla birikimleriyle ilimizi TBMM’de en iyi şekilde temsil edecek düzeydedirler. Ülkemizde ki kötü gidişatı, Aksaray’da ki sahipsizliği kendine dert edinen; ülkemiz ve şehrimiz için hizmet etmeye hazır isimlerdir. Tamamı birbirinden kıymetli, örgütümüze heyecan katan, toplum tarafından sevilen ve kabul gören bireylerdir. Aksaray’a umut olmaya adayız diyen kardeşlerime çıktığımız bu meşakkatli ve kutsal yolda başarılar diliyorum.”

CHP Aksaray Milletvekili Aday Adayları

1- Ali Abbas Ertürk
2- Ali Eşmekaya
3- Cansu Bülbül
4- Pelin Yıldırım
5- Ramazan Fidan
6- Ünsal Ülkebay

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.