Dolar 32,5615
Euro 34,7183
Altın 2.409,33
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 27°C
Cum 28°C
Cts 26°C

Cumhurbaşkanı’ndan Oda ve Borsa’ya teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Seferberlik Kapsamında verilen desteklerden dolayı Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet KOÇAŞ’a teşekkür etti..

Cumhurbaşkanı’ndan Oda ve Borsa’ya teşekkür
Aksaray Anadolu AŞ
11 Şubat 2017 18:21

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Ekonomi Şurası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve ekonomiyle ilgili bakanların katılımıyla TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde yapılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ekonomi Şurasında ekonomide Millî seferberlik ilan ettiğini ifade etmesinin ardından Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet KOÇAŞ harekete geçerek ekonomide milli seferberliği Aksaray’da başlattı.

Aksaray da düzenlenen “Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi Açılış Töreni’nde” konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Milli Seferberlik Kapsamında verilen desteklerden dolayı Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet KOÇAŞ’a teşekkür etti.

Aksaray’da milletimize hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ” Ben buradan STK’lara da teşekkür ediyorum. Borsa’ya, Ticaret Odası’na Aksaray’a teşekkür ediyorum, gösterdikleri bu dayanışmaya teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğinizin devamına teşekkür ediyorum. Bunların arkalarındaki güçlerin 100 yıl önce olduğu gibi Türkiye’yi kulu kölesi yapmak isteyenlere 14 yıldır izin vermedik vermeyiz” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan Milli Seferberlik çağrısını Aksaray’dan başlattık. Dün olduğu gibi bu gün de birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ülkemizin geleceği için var gücümüzle çalışmalı, işverenlerimiz elini taşın altına koymalı ve istihdama katkı sağlamalıdır. Ben iş verenlerimizin bu duyarlılığı göstereceğine eminim. Söz konusu vatan olduğunda her zaman olduğu gibi bu günde güç birliği yaparak hedefe altın vuruş yapacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile başlatılan milli seferberlik kapsamında 2016 yılında %6 olan işsizlik oranını 2017 yılında %4’ e indirmeyi hedefliyor ve söz veriyoruz” dedi.

Aksaray Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise Türkiye’nin geleceği için, Milli Seferliğin başlatıldığının ve bu kapsamda ülke genelinde tüm işverenlerin istihdam için katkı da bulunmaya başlandığının altını çizen Koçaş “ Ülkemiz 15 Temmuz Darbe Girişiminden sonra içerdeki ve dışardaki düşmanların çeşitli oyunlarına maruz kalmış ve ekonomide ülkemiz zor duruma sokulmaya çalışmıştır. Milletimiz 15 Temmuz’da çok büyük bir hain saldırıyı engellemiş olup sıra işverenlerimize gelmiştir. Ülkemiz üzerinde oynanan ekonomik oyunları istihdam artışları ile alt üst edeceğimize inanıyoruz. Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın, Bakanlarımızın, TOBB Başkanımızın çağrılarına kulak vereceğimize olan inancım tam olmakla beraber Aksaray’daki işverenlerimizin bu ülke için her daim elini taşın altına koyacağına gönülden inanıyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.