Dolar 32,5548
Euro 34,8424
Altın 2.428,50
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Per 30°C
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Dental Görüntüleme

Dental Görüntüleme
Aksaray Anadolu AŞ
12 Temmuz 2021 13:44

Modern diş hekimliği, dental ünit gibi daha iyi ve daha hızlı tedavi için yenilikçi araçlar kullanmak kadar önleyici hekimlikle de yakından ilintilidir. Özellikle günümüzde önleyici hekimlik adına bir diş hekiminin hastayla olan ilişkisi yeniden çizilmiştir; bilgi paylaşımı ve tedavi ve prosedürlerinin tıpkı bir eğitim verir gibi hastaya açıklanması üzerinde oldukça durulmaktadır.

Aslında bu değişimin kaynağı teknolojik bir çağda yaşayan hastaların beklentilerinden başka bir şey değildir. Modern bir diş hekimi konusunda otorite bir figür olmaktan ziyade, hastanın menfaatlerine bakarken aynı zamanda kendi diş sağlığını izlemelerine yardımcı olan ve tedavi açısından ne beklemeleri gerektiği konusunda onları besleyen bir kişidir.

Metco Dental güvencesiyle beğeninize sunulan görüntüleme cihazlarından bazıları aşağıdaki gibidir:

MORITA Veraview IC5 HD Panoramik Röntgen Cihazı

Kolay ve hızlı şekilde kaliteli görüntüler üreten Morita IC5 ile radyolojik teşhis ihtiyacınızı ekonomik olarak karşılayın.

MORITA Veraview X800 L CP – Volumetrik Tomografi, Dijital Panoramik ve Sefalometrik Röntgen Cihazı

Sefalometrik ataçmanlı bu cihazlar; Hi-End kalitede 3D volumetrik tomografi, katmanlı panoramik ve sefalometrik görüntülemeyi tek bir cihaz ile elde etmek için ideal tercihlerdir.  Her modelin ikinci bir sensör ile donatılmış sefalometrikli seçeneği vardır.

blank

AIRTECHNIQUES Scan X Duo- Çift Tarayıcılı Fosfor Plak Cihazı

Amerikalı Air Techniques tarafından üretilen çift hazneli fosfor plak tarayıcı Scan X Duo yüksek çözünürlüklü periapikal görüntü sunan bir sistemdir.

MORITA Veraview X800 LP – Volumetrik Tomografi

Hi-End kalitede 3D volumetrik tomografi ve katmanlı panoramik çekebilen bu model, en büyüğü Ø150 × H140 olmak üzere 11 görüntüleme alanı seçeneği ile maksillo fasiyel tomografi çekimleri için ideal bir tercihtir.

Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili dental ürün ve dental cihazlar temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.

Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.