Dolar 32,3802
Euro 34,7694
Altın 2.396,57
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Depremlerde hayatını kaybeden ASÜ’lüler için fidan dikildi

Depremlerde hayatını kaybeden ASÜ’lüler için fidan dikildi
Aksaray Anadolu AŞ
24 Mart 2023 11:39

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) mensubu ve mezunu 19 öğrenci için kampüste bir anma etkinliği düzenlendi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) mensubu ve mezunu 19 öğrenci için kampüste bir anma etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında dualar edildi ve öğrencilerin anılarını yaşatmak adına fidan dikimi gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi ile Fen Edebiyat Fakültesi arasındaki yürüyüş yolunda düzenlenen törende kısa bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin, tüm ülkenin çok zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Yaraların Devlet ve millet iş birliği ile sarılmaya çalışıldığını ve bölgede hayatın normalleşmesi adına büyük bir çaba gösterildiğini belirten Şahin, “Yaşanan depremlerde Üniversitemiz mensubu ve mezunu 19 öğrencimizi kaybettik. Onları unutmayacağız. Mekânları cennet olsun. Depremlerde yitirdiğimiz tüm kardeşlerimiz için Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Kısa açıklamanın ardından İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sami Yıldız dua etti. Hemen sonrasında ise çeşitli türlerde 100 adet fidan toprakla buluşturuldu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.