Dolar 32,5093
Euro 34,9923
Altın 2.436,25
BİST 9.800,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Dünyaca ünlü FPS oyunu Warface Türkiye’ye geliyor!

Memleketler arası yayıncı ve oyun geliştiricisi MY.GAMES, dünya çapında 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip Warface’in Türkiye …

Dünyaca ünlü FPS oyunu Warface Türkiye’ye geliyor!
Aksaray Anadolu AŞ
18 Şubat 2021 18:12

Memleketler arası yayıncı ve oyun geliştiricisi MY.GAMES, dünya çapında 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya sahip Warface’in Türkiye sunucularını resmi olarak açtığını duyurdu. Aksiyon dolu çağdaş çevrimiçi FPS oyunu Warface’in yeni özelleştirilmiş sunucusu İstanbul’da yer alacak. Yeni sunucuyla Türk oyuncular için daha yeterli bir temas, çevrimiçi performans, kısa bekleme mühleti ve meselesiz eşleştirme sağlanması hedefleniyor.

MY.GAMES Franchise Yöneticisi Ivan Pabiarzhyn “Warface’in Türkiye’deki varlığını genişletmekten heyecan duyuyoruz. Warface, uzun yıllardır bilgi birikimimizi aktardığımız çok özel bir imal. Artık Türk oyuncuların da oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilecek olmalarından çok mutluyuz.” dedi.

MY.GAMES, Warface’i daha erişilebilir ve ilgili alımlı hale getirmek için Türkçe lisan dayanağı ve dublaj ile Türk oyuncuların beğenisine sunuyor.

2013’te dünya çapında piyasaya sürülen ve PC, PlayStation 4, Xbox One’dan fiyatsız olarak indirilebilen Warface, tanınan bir çevrimiçi FPS oyunu. Warface’te oyuncular, askeri birliğin bir mensubu olarak kendilerini özel bir askeri şirket olan Blackwood’un makus planlarını alt edecekleri devasa bir çevrimiçi savaşın ortasında buluyor.

Yenilikçi ve kendine has yapısını klâsik bir oynanış biçimiyle birebir potada eriten Warface, oyuncuları egzotik ve şiddetli PVE misyonlarıyla ve çeşitli dinamik PVP modlarıyla başbaşa bırakan Co-Op modlarına sahip.

Hangi mod oynanırsa oynansın Warface’te muvaffakiyet, eşsiz ekipmanların ve karakter sınıflarının takım çalışmasında hakikat kullanımından geçiyor.

Eleştirmenlerce beğenilen oyun, Tüfekçi, Sniper, Sıhhiyeci, Mühendis üzere klâsik sınıflar ve SED (Synthetic Engineered Double) ismi verilen özel bir insansı robot çeşidi ile toplam 5 oynanabilir sınıf sunuyor. Zafere ulaşmak için her sınıf, kendi maharet ve araçlarıyla birlikte geliyor.

Warface cephaneliği, 400’den fazla gerçekçi askeri silah ve ek yetenekler sunan donanımın yer aldığı çağdaş silahlar için etkileşimli bir rehber niteliğinde. Ayrıyeten Warface, yüzlerce ekipman öğesi ve silah görünümü ile oyuncuların teçhizatlarını diledikleri üzere özelleştirmesine imkan tanıyor.

Anahtar Noktalar

Oyun ismi: Warface

Geliştirici ve yayıncı: MY.GAMES

Platformlar: PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch*, PS5 ve Xbox Series X | S (Geriye dönük uyumluluk aracılığıyla)

Sınıflar: Tüfekçi, Sniper, Sıhhiyeci, Mühendis ve SED (Synthetic Engineered Double)

Silahlar: 400’den fazla gerçekçi silah ve ek donanım

Mevsimsel güncellemeler: Her şey fiyatsız olarak mevcuttur. (Yeni PvE vazifeleri, yeni vazifeler ve yeni haritalar, yeni silahlar ve muvaffakiyetmlar, teknik ve oynanış iyileştirmeleri)

* – mahallî Nintendo eShop’un mevcut olduğu ülkelerde geçerlidir.

Warface Hakkında

Warface, 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncuyla PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch’ten fiyatsız olarak indirilebilen, epeyce tanınan bir FPS oyunudur. Warface, MY.GAMES tarafından geliştirilmekte ve dünya çapında yayınlanmaktadır.

MY.GAMES Hakkında

MY.GAMES, memleketler arası bir oyun markası (Mail.ru Group’un bir parçası) ve önde gelen bir Doğu Avrupa çevrimiçi cümbüş şirketidir. Rusya, Avrupa ve ABD’de 11 bölge ofisi, 1.800’den fazla işçi ve 12 geliştirme stüdyosundan oluşmaktadır. MY.GAMES, PC, konsollar ve taşınabilir aygıtlar için oyunlar geliştirir. Şirket portföyünde War Robots, Hustle Castle, Left to Survive, Skyforge, Legend: Legacy of the Dragons ve Allods Online dahil olmak üzere 150’den fazla oyun ile 80’den fazla proje yürütmektedir. MY.GAMES portföyünde Warface, ArcheAge, Perfect World, Revelation Online, Conqueror’s Blade, Lost Ark ve daha bir çok ünlü oyunları bulundurur. MY.GAMES oyunlarına şimdiye kadar 700 milyondan fazla oyuncu kayıt olmuştur. Şirket ayrıyeten kendi medyasını geliştirmekte ve MY.GAMES Store platformunu işletmektedir. Bunun yanında özel bir yatırım kısmına (MGVC) sahip olup; oyun, e-spor ve çok daha fazla hizmeti de desteklemektedir.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.