Dolar 32,4856
Euro 34,9497
Altın 2.435,21
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 24°C

Erdoğan: Aksaray hızlı tren hattının fizibilite çalışmaları tamamlandı

Erdoğan: Aksaray hızlı tren hattının fizibilite çalışmaları tamamlandı
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mart 2024 18:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aksaray Ulukışla, Yenice hızlı tren hattında ihale safhasına yaklaştık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aksaray’da vatandaşlara seslendi, hızlı tren müjdesi vererek Evren Dinçer’i sizlere emanet ediyorum dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulunarak, Aksaray-Antalya arasında planlanan hızlı tren hattının fizibilite çalışmalarının tamamlandığını duyurdu.

Evren Dinçer için hepinizden kapıkapı gezmenizi istiyorum diyen Erdoğan, Bu güne kadar verdiğiniz destekler için her birinize teker teker görev düşüyor dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında vurguladığı başlıca noktalar, Türkiye’nin altyapı çalışmalarındaki ilerlemesi, ülkenin karşı karşıya kaldığı zorluklar ve gelecek hedefleri oldu. Erdoğan, “Pazar gününe kadar durmak yok, yola devam” diyerek, Aksaray halkının desteği ile hizmet siyasetine devam edeceklerini belirtti. Dönemin zorluklarına, özellikle bölgedeki çatışmalara ve doğal afetlere de temas eden Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin bu zorluklardan alnının akıyla çıkmak için daha fazla çalışacaklarını ifade etti.

Aksaray’da yürütülen ve tamamlanan projelerden de bahseden Erdoğan, gerçekleştirilen yatırımlar ve inşa edilen tesislerle ilgili bilgiler verdi. Özellikle sağlık, eğitim ve altyapı alanlarında yapılan geliştirmelerin üzerinde durdu. Aksaray’a kazandırılan yeni tesisler ve devam eden projelerle halkın yaşam kalitesini daha da yükseltmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Bundan sonraki hedeflerine de değinen Erdoğan, Aksaray-Ulukışla-Yenice hızlı tren hattında ihale sürecinin yaklaştığını ve bölgeye daha fazla yatırım yapılacağını müjdeledi. Taşkın sulama, baraj inşaatı ve sulama tesisleri gibi projelerle tarımsal verimliliği arttırma noktasında da önemli adımlar atıldığını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşlardan pazar günü sandığa giderek oy kullanmalarını ve sahip çıkmalarını talep etti, Aksaray halkının Türkiye geneline öncülük edeceğine inandığını ifade etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.