Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Eski Mühendislik Fakültesi binasındaki tadilat sürüyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, tadilatta olan eski Mühendislik Fakültesi binasının bir bölümünün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, bir bölümünün ise Sağlık Yüksekokulu olarak kullanılacağını belirtti..

Eski Mühendislik Fakültesi binasındaki tadilat sürüyor
Aksaray Anadolu AŞ
6 Eylül 2016 17:25

Devam eden tadilat çalışmalarını yerinde inceleyen Rektör Şahin, kaynakların verimli ve etkili şekilde kullanılması hususunu önemsediklerini ve bu doğrultuda gayret gösterdiklerini vurguladı.

Mühendislik Fakültesi’nin yeni binasına taşınmasının ardından eski binadaki bir takım eksikleri gidermek için tadilat çalışmalarına başladıklarını ve bu çalışmaların da sona yaklaştığını belirten Prof. Şahin, “Bu binamızın bir bölümü Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’ne, bir bölümü ise Sağlık Yüksekokulu’na hizmet verecek. Binamızın eksiklerini gideriyoruz. Bu kapsamda derslikler, ofisler ve idari donatılarla, elektrik ve ısıtma sistemleri yenilendi, asansör kuruldu. Öğrencilerimiz ve personelimiz için en iyi ortamları sağlamaya yönelik çalışmalarımız sürecek” dedi.

Rektör Şahin’e gezisi sırasında Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, Genel Sekreter Bayram Ali Yavaş ve Yapı İşleri Teknik Daire Başkanı Serpil Doğuş Gümüşsoy da eşlik etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.