Dolar 32,2747
Euro 34,7012
Altın 2.411,78
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Az Bulutlu
Aksaray
19°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 19°C

Fırat Boru Aksaray Haberleri

Fırat Boru Aksaray Haberleri
Aksaray Anadolu AŞ
6 Kasım 2020 21:50

1972 yılında faaliyetlerine başlayan Fırat Boru firması plastik inşaat malzemeleri sektöründe gerek malzeme kalitesi ve çeşitliliği gerek modern üretim yöntemleri ile alanında öncü olmayı hedeflemektedir. İnşaat, tarım ve medikal gibi sektörler için üretimlerini gerçekleştiren şirket Ankara Sincan ve İstanbul Büyükçekmece bölgelerinde sahip olduğu donanımlı tesislerinde büyümeyi ve gelişmeyi sürdürmektedir. Modern üretim yöntemlerini sağlayacak teknik ekipmanlar ile ilgili gerekli yatırımları sağlayan firma, eğitimli ve donanımlı personel ihtiyacını giderebilmek adına çeşitli eğitim programları düzenlemektedir.

Fırat Boru Ürün Grupları

Fırat Boru yapmış olduğu atılımlar çerçevesinde gelişmiş ve nitelikli ürün grupları üretmekte olup bina içerisinde tesisat borularında kullanılmak üzere PVC, PPRC ve PEX gibi boru çeşitlerine uyum sağlayan yüksek teknoloji ürünü ek parçalar müşterilerin beğenisine sunulmaktadır. Kurulum kolaylığı imkanı sunan boru ek parçaları sayesinde enerjiyi daha verimli bir şekilde kullanarak ısınabilmek mümkün hale gelmektedir. Sahip olduğu mühendislik bilgisi ve deneyimleri çerçevesinde firma tarafından içme su boruları ve ek parçaları, kanalizasyon ve atık su boruları üretimi de yapılmaktadır. Plastik teknolojisinde yenilikler oluşturmayı hedefleyen firma, altyapı sorunlarının uygun bir şekilde çözülebilmesini mümkün kılmaktadır.

Fırat Boru Damlama Su ve Drenaj Ürünleri

Damlama Şu ihtiyacı duyulan alanlarda su kaybını minimize ederek bitkilere kontrollü bir şekilde şu verilmesini sağlayacak ürünler geliştiren Fırat Boru, harcanan sudan tasarruf sağlayarak verimliliği artırmakta ve erozyonlu bölgelerde istenen çözümleri sunmaktadır. Drenaj sektöründe ihtiyaç duyulan ürünleri piyasaya sunan şirket sayesinde balçık bölgelerde ıslah yapabilme, spor kompleksinin altyapı ihtiyaçlarının giderilmesi gibi alanlarda müşteri memnuniyetinin en üst seviyelere çıkarılması mümkün olmaktadır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.