Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

haberaksaray.com 10 yaşında

haberaksaray.com 10 yaşında
Aksaray Anadolu AŞ
8 Haziran 2018 02:11

Bundan tam 10 yıl önce Aksaray’ın ilk internet gazetesi olarak yayın hayatına başlayan www.haberaksaray.com, ilk günkü heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor. 

Kuruculuğunu Gökhan Turgut’un yaptığı Haber Aksaray İnternet Gazetesi zengin içeriğiyle, doğru tarafsız güvenilir ve ilkeli habercilikten ödün vermeden, ilk günkü heyecanıyla yayın hayatına devam ediyor.

Kurulduğu tarihinden itibaren, internet haberciliği deneyimi, sürekli güncellenen haberleri ile Aksaraylıların vazgeçilmez haber sitesi haline gelen Haber Aksaray, seçkin yazar kadrosu ile, www.haberaksaray.com adresinde yakından takip edeceğiniz en güncel, en güvenilir haberlerin tüm detaylarını siz değerli okuyucularına sunmaya devam edecek.

Aksaray’da yaşanan en son gelişmeleri takip ederken, aynı zamanda yorum yapıp sizlerin de katılabileceğiniz Aksaray’ın en köklü haber sitesi, Türkiye’ye Aksaray’ı ve Aksaray’ın değerlerini tanıtmak ve korumak için var gücüyle çalışmaya devam edecek.

Gelişen teknolojilere ayak uydurmak için sürekli güncellenen mobil uyumlu kullanıcı dostu sitenizi, iOS ve Android tabanlı akıllı cihazlarınızla en güvenilir haberleri avucunuzun içinden takip edebilirsiniz.

Bu 10 yıllık süreçte, desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz ve ismini saymakla bitiremeyeceğimiz Aksaray sevdalılarına çok teşekkür ediyor, dünyanın dört bir yanındaki hemşehrilerimize saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.