Dolar 32,6006
Euro 34,7750
Altın 2.414,63
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Hemşehrimiz Soner Kırlı Çınarcık Kaymakamlığı’na atandı

Hemşehrimiz Soner Kırlı Çınarcık Kaymakamlığı’na atandı
Aksaray Anadolu AŞ
5 Eylül 2018 22:12

Muş – Malazgirt Kaymakamı hemşehrimiz Soner Kırlı, Yalova – Çınarcık Kaymakamlığı’na atandı.

Malazgirt Belediye Başkanlığı görevini de yapan Muş Malazgirt Kaymakamı hemşehrimiz Soner Kırlı, Yalova Çınarcık Kaymakamı olarak atandı.

İçişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, “2018 Yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 471 Mülki İdare Amirinin görev yerleri, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirilmiştir” denildi.

Açıklamada, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki ilçelere tecrübeli ve başarılı kaymakamların atamaları planlanmıştır. Yapılan atamalarla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki tüm ilçelere kaymakam ataması yapılmış olup, kaymakamsız ilçe bırakılmamıştır. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde kayyum olarak çalışan ve görev süresi biten kaymakamların başka il ve ilçelere atamaları yapılmıştır. Kayyum olarak görev yapan Kaymakamlardan; Doğubayazıt Kaymakamının Antalya Kaş İlçesine, Kızıltepe Kaymakamının İstanbul Arnavutköy İlçesine, Nusaybin Kaymakamının Antalya Finike ilçesine, Malazgirt Kaymakamının Yalova Çınarcık İlçesine atanmaları söz konusu atamalara örnektir” ifadelerine yer verildi.

Soner Kırlı Kimdir?

Kaymakam Soner Kırlı, 1984 Yılında Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya’da yaptı. 2006 Yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. İlk olarak 2006 yılı Aralık ayında Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda uzman yardımcısı olarak göreve başladı. 2008 Yılında Kaymakamlık görevine başladı ve Konya Adayı olarak Akşehir Kaymakamlık Refikliği yaptı. Teftiş stajını Çanakkale’de yapan Kırlı, Afyonkarahisar Sinanpaşa’da (Sincanlı) 8 ay Kaymakam vekilliği sonrası. Amerika Birleşik Devletleri’nin Virjinya Eyaleti’nin Richmond şehrinde 1 yıl yabancı dil eğitimi aldı ve ABD’nin idari yapısı konusunda bilgi sahibi oldu. Dört ay Kaymakamlık Kursu’nu takiben 21 Şubat 2011 tarihinde Akören Kaymakamlığı görevine başladı. Burada süren 2,5 yıllık başarılı görevinin ardından Tunceli Çemişgezek İlçesi Kaymakamlığına atandı. Çemişgezek İlçesinde 2 yıllık başarılı görevinden sonra 28.06.2015 tarihinde yayınlanan Kararname ile Muş İli Malazgirt İlçe Kaymakamlığına atanan Kaymakam Soner Kırlı, 01 Eylül 2018 tarihinde yayınlanan kararname ile Yalova Çınarcık Kaymakamlığı’na atandı. Kırlı, evli ve iki çocuk babasıdır. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.