Dolar 32,3670
Euro 35,0307
Altın 2.325,51
BİST 9.110,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

İl Özel İdaresi alt yapı çalışmaları son sürat devam ediyor

Aksaray İl Özel İdaresi, şehir merkezinde ve kırsalda yaptığı yatırım ve hizmetler ile vatandaşın memnuniyetini kazanarak, özellikle köylerde yaşayan vatandaşlar için vazgeçilmez olmaya devam etmektedir..

İl Özel İdaresi alt yapı çalışmaları son sürat devam ediyor
Aksaray Anadolu AŞ
21 Aralık 2015 18:08

Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha rahat ortamlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için yol, içme suyu, kanalizasyon ve sulama tesislerinin yapımı gibi alt yapı hizmetlerini sürdüren Aksaray İl Özel İdaresi, yapılan çalışmalardan biriside  köylerimize kanalizasyon döşenmesidir. Bu amaçla 2015 yılı itibari ile 9 köyümüze 156 adet bireysel fosseptik  yapılarak kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Ayrıca Aksaray Güzelyurt Sivrihisar Köyü Kanalizasyon şebeke ve fosseptik inşaatı bitirilmiştir. Sarıyahşi Boğazköy Köyü Kanalizasyon şebeke ve fosseptik inşaatı devam etmektedir. Aksaray İl Özel İdaresi yaptığı çalışmalarla her yıl onlarca köyümüze kanalizasyon döşenmesi işini tamamlamaktadır. Önümüzdeki bir kaç yıl içinde Aksaray ilinde kanalizasyonu olmayan köyümüz de kalmamış olacaktır. Ayrıca, kanalizasyon çalışmalarımızın yanında doğal arıtma tesisi yapımı ile de atıkların çevreyi daha az kirletmesi sağlanmaktadır.

Güzelyurt Sivrihisar Köyü Muhtarı Selahattin Aslan’da yaptığı açıklamada köylerine gelen hizmetlerden memnun olduğunu dile getirerek, Allah devletimize zeval vermesin yapılan hizmetlerden çok çok memnunuz, Hizmetleri ayağımıza kadar getiren başta Sayın Valimize, Kaymakamımıza, Milletvekillerimize, İl Genel Meclisimize ve İl Özel İdare Genel sekreterine teşekkürlerimi iletiyorum. Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.