Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
25°C
Hafif Yağmurlu
Pts 24°C
Sal 23°C
Çar 22°C
Per 21°C

İlçe başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi

İlçe başkanlarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi
Aksaray Anadolu AŞ
13 Aralık 2023 12:56

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk’ün başkanlığında İlçe Başkanlarıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıda ilçelerin genel durumu, ilçelere yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra hayata geçirilen projeler ile belediye başkanlarının ilçelerine kazandıkları hizmetler hakkında istişareler yapıldı. Belediye Başkan aday adaylığı süreci hakkında yürütülen çalışmalar da masaya yatırıldı.

2024 yolunda yapılacak çalışmalar ve ilçelere gerçekleştirecek yatırımların yanı sıra teşkilat çalışmaları ve gündemin değerlendirildiğini aktaran İl Başkanı Aktürk, teşkilatın her bir mensubu ile inanç ve aşkla çalışmalara devam ettiklerini aktardı.

“AK Parti’nin mayasında; istişare var, samimiyet var, hizmet var” diyen Başkan Aktürk, “Memleket İşi Gönül İşi” sloganımızla millete hizmet yolunda neler yapabiliriz onun derdindeyiz. İstişarenin faydasını bugüne kadar çok gördük. Bu anlamda da istişare yapmaya her zaman devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerinin ‘demokrasi yerelde başlar’ anlayışıyla çok önemli bir seçim olduğunu dile getiren İl Başkanı Aktürk, “Bu seçim, genel seçimlerden ve 2023 seçimlerinden sonra Türkiye Yüzyılı seçimlerini tamamlayacak önemli bir seçim. Tüm Türkiye’de milletin desteği ve teveccühüyle genel seçimlerde olduğu gibi Cumhur İttifakı’yla İstanbul, Ankara başta olmak üzere ülkemizde yine milletimizin teveccühüyle yerel seçimlerde de iyi bir sonuç alacağımıza inanıyoruz” dedi.

Aksaray’da da çok güzel bir kardeşlik ortamı içerisinde şehir ve ülke için en iyi sonucu almak için AK Parti ilçe başkanları ile bir araya geldiklerini aktaran Aktürk, “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığıyla başlayan tarihle beraber belediyecilik AK Parti’nin işi ve başarılı olduğu alanlardan birisi. AK Parti belediyecilikte çok önemli hizmetler yaptı. Bu hizmetlerin devam edebilmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmak için çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.”

Yaklaşık 2 saat süren toplantı; ilçe başkanları, yapılan teşkilat çalışmaları ve ilçelerin genel durumu hakkında bilgi vermesiyle sona erdi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.