Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

İş davalarında yaşanan temel sorunlar ATSO’da anlatılacak

İş davalarında yaşanan temel sorunlar Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda anlatılacak..

İş davalarında yaşanan temel sorunlar ATSO’da anlatılacak
Aksaray Anadolu AŞ
17 Kasım 2015 21:54

İşverenlerin iş davalarında yaşamış oldukları temel sorunlar, işyeri denetimlerinde karşılaşılan sorunlar ve eksikliler gibi birçok hukuksal konular Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının ( ATSO ) ev sahipliğinde düzenlenecek olan panelde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Başmüfettişi Bülent Yıldırım tarafından işverenlere anlatılacak.

19.11 2015 Perşembe günü saat 18.00’da ATSO Konferans salonunda gerçekleşecek olan panele tüm üyeleri ve vatandaşları davet eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, panele ilişkin açıklamalarda bulundu.

İşverenlerin birçok defa yaşamış oldukları hukuki sorunların önüne geçebilmek adına önemli bir panel olduğunu belirten Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Günümüzde işverenlerimiz en çok iş davalarıyla karşılaşmaktadırlar. Bu tür hukuki olayların başında ise işyeri denetimlerinde karşılaşılan sorunlar ve eksikliler, İş sözleşmesi yapılırken yapılan hatalar, Çalışanların zorunlu mesleki yeterlilik belgelerinin olmayışı gibi konular gelmektedir. Bu tür davalarla işverenlerimiz çok sık karşılaşmaktadırlar.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak Odamıza kayıtlı bulunan üyelerimizin ve ilimizdeki işverenlerimizin bu tür olaylarla karşılaşıp zor durumda kalmamaları için önemli bir panel daha düzenliyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Başmüfettişi Bülent Yıldırım’ın katılımı ile gerçekleşecek olan panelimize tüm üyelerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz” Dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.