Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

İYİ Parti Aksaray milletvekili aday adaylarını tanıttı

İYİ Parti Aksaray milletvekili aday adaylarını tanıttı
Aksaray Anadolu AŞ
9 Mayıs 2018 22:12

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş yapmış olduğu basın toplantısında 24 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Aksaray İYİ Parti milletvekili aday adayı olan adaylarını tanıttı.

İYİ Parti il binasında yapılan basın toplantısında konuşan İYİ Parti Aksaray Kurucu İl Başkanı Özhan Türemiş, “Bilindiği üzere partimiz kurulalı yaklaşık 6,5 ay oldu. İlk Genel Başkanımız Meral Akşener çıktığında bu parti kurulamaz denmişti. Partimiz kuruldu. Daha sonra bunlar yüz tane adam bulamaz dediler. 81 il ve ilçelerde teşkilatlanmalarımızı bitirdik. Yine dediler ki İYİ Parti seçime giremez. Seçime girdik. Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayı olmaz dediler. İmza kampanyasının daha ilk gününde 100 bin imzayı geçtik ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayı oldu. Şu anda bir birinden çok değerli kardeşlerimizle birlikte milletvekili aday adaylarımızı açıklayacağız. Partimizin kurucularından Av. Ayhan Erel, Av. Davut Menki, İnşaat Mühendisi Nuri Koçaş, Pınar İzgi, Emekli Tabip Albay Rahim Aydın, Servet Ceylan ve Yusuf Gümüşay’a çıkmış oldukların bu yolda başarılar diliyorum. Biz Aksaray’da 4 milletvekilliğinin 4’ünüde de talibiz. Partimizde 1’inci parti çıkacaktır. Genel Başkanımız Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapacağız” dedi.

Konuşmanın ardından İYİ Parti Aksaray milletvekili aday adayları sırasıyla kendilerini tanıttı..

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayları

1- Ayhan EREL
2- Davut MENKİ
3- Fatma Pınar İZGÜ
4- Nuri KOÇAŞ
5- Servet CEYLAN
6- Rahim AYDIN
7- Yusuf GÜMÜŞAY

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.