Dolar 32,5663
Euro 34,8912
Altın 2.435,62
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

İYİ’ler durmak bilmiyor

İYİ’ler durmak bilmiyor
Aksaray Anadolu AŞ
5 Haziran 2018 01:49

İYİ Parti Aksaray İl ve İlçe teşkilatları Milletvekili adayları ile birlikte gece güzdüz demeden çalışıyor. Ayak basılmadık yer, sıkılmadık el bırakmayan İYİ’ler hafta sonuda Aksaray ve İlçelerinde bir çok yer ziyaret ettiler.

Milletvekili Adayları Ayhan Erel ve Nuri Koçaş, Cumartesi günü sabah saatlerinde Cumartesi pazarı esnafı ve pazara alışveriş yapmak için gelen vatandaşlarla birlikte idi. İthal ürünlerin ve mazot fiyatlarının üreticiyi bitirdiğini belirten pazarcı esnafı, enflansyonda ki artış ile de birlikte halkın alım gücünün tamamen zayıfladığını vatandaşın pazarı gezip zaruri ihtiyaçlarını bile tam manası ile karşılayamadan geri döndüklerini  belirttiler. Vatandaşta pahalılıktan şikayetçi olurken ‘’ artık ne olduğunu bile bilmediğimiz ürünlere, dünya kadar para verekten usandık. Eskiden Pazar arabalarımızı doldurup evimizedönerdik, şimdi ise sadece bakıyoruz’’ dediler.

Daha sonra İl Başkanı Özhan Türemiş, Milletvekili adayları Ayhan Erel ve Nuri Koçaş parti teşkilatları ile birlikte Sağlık Beldesinde ziyaretler gerçekleştirerek beklentileri not aldılar.

Pazar günü ise Milletvekili adayları Ayhan Erel, Nuri Koçaş, Rahim Aydın, Fatma Pınar İzgü, ve il başkanı Özhan Türemiş’ in de aralarında bulunduğu bir grup partili Yeşilova Beldesi’nin pazarını, esnafını ve halkını ziyaret ettiler. Ardından Yeşiltepe ve Kırgıl’ a geçen adaylar, Amarat ve Yeniköy’den sonra son olarak da Sağlık Kasabasına ziyaretler gerçekleştirdiler.

Gittikleri her yerde güler yüz ve yoğun ilgi ile karşılanan İYİ Parti Milletvekili adayları ‘’ gittiğimiz her yerde bizlere ve partimize gösterilen teveccühten çok memnunuz. İYİ Parti halkın kendisine duymuş olduğu güveni boşa çıkartmayacaktır. Seçim sonrasında da vatanaşlarımızı ziyaret edip şimdi not aldığımız problemleri çözerek halkımıza daha yaşanır bir Aksaray oluşturacağız. Aksaray’ lı hemşerilerimizi seçimden sonrada unutmayacak, onlarla iç içe olmaya devam edeceğiz’’ şeklinde konuştular.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.