Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

Konoronayla mücadelede Aksaray Belediye Meclisi tek yürek

Konoronayla mücadelede Aksaray Belediye Meclisi tek yürek
Aksaray Anadolu AŞ
28 Mart 2020 13:21

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye Meclisi Grup Başkanvekillerine Korona virüs ile mücadele kapsamında şehir genelinde alınan tedbirleri anlattı.

Grup Başkanvekilleri, yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve virüs salgınına karşı alınacak her türlü kararı destekleyeceklerini açıkladı.

Mart ayı başından itibaren Korona virüsüne (Covid-19) karşı çeşitli önlemler Aksaray Belediyesi, virüsün Türkiye’ye sıçramasının ardından önlemlerini arttırdı. İlk olarak toplu taşıma araçları, servis araçları, şehirlerarası otobüs terminali, belediye hizmet birimleri, insanların yoğun olarak kullandığı ortak yaşam alanları dahil bir çok noktada dezenfektan çalışmaları başlatıldı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye Meclisi Grup Başkanvekillerine, Korona Virüsüne karşı alınan önlemler ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Dinçer, belediye olarak önleyici tedbirlerin virüsün ülkemize sıçramadan önce başlatıldığını hatırlattı.

Başkan Dinçer, Aksaray’da tüm kamu kurumları dahil, sağlık kuruluşları, hastaneler, banka şubeleri, ATM’ler, belediye hizmet binası ve bağlı birimler, cadde, sokaklar, kaldırımlar dahil bir çok noktanın sürekli olarak dezenfekte edildiğini açıkladı. Belediye bünyesinde oluşturulan dezenfekte ekibinin, vardiyalı mesai ile gece gündüz sahada olduğunu sözlerine ekledi.

Belediye meclisinde AK Parti Grup Başkanvekili Cem Elibol, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Yardımlı, İYİ Parti Grup Başkanvekili Fehmi Kuyucu, CHP Grup Başkanvekili Bilal Özdemir ortak bir açıklamada bulunarak Koronayla Mücadeleye tam destek verdiklerini ifade ettiler. Belediyenin şuana kadar yaptığı çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Grup Başkanvekilleri Virüs salgınına karşı alınacak kararları destekleyeceklerini açıkladılar..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.