Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 30°C
Az Bulutlu
Aksaray
30°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 27°C
Paz 26°C
Pts 23°C

Kullanmak isteyene fırsat! TOGG Aksaray’a geliyor

Kullanmak isteyene fırsat! TOGG Aksaray’a geliyor
Aksaray Anadolu AŞ
28 Şubat 2024 20:16

Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otomobili TOGG, test sürüşü için Aksaray’a geliyor. TOGG’un direksiyonuna geçip, sürüş deneyimi yaşamak isteyenler için kayıt oluşturmak yeterli.

Aksaray’da Kültür ParkSite AVM’de kurulacak olan ve 3 Mart’a kadar hizmet verecek stantta hem TOGG’un tanıtımı yapılacak, hem de isteyen vatandaşlara test sürüşü yaptırılacak.

TOGG T10X’i deneyimlemek isteyenlerin, TOGG’un internet sitesindeki (https://www.togg.com.tr/t10x-surus-deneyimi) başvuru formunu doldurarak kayıt oluşturmaları gerekiyor.

Form doldurma aşamasında, etkinlik yeri, isim – soy isim, yaş, telefon numarası ve e-posta bilgilerini doldurmaları isteniyor. Ayrıca “Daha önce TOGG ön sipariş sürecine katıldınız mı?” ve “Daha önce elektrikli bir araç kullandınız mı?” sorularının da cevaplanması gerekiyor.

Konu ile ilgili TOGG’un resmi sayfasından yapılan açıklamada da “T10X sürüş deneyimi şehrinize geliyor! Hemen kayıt olun, #DoğuştanElektrikli #T10X ile test sürüşü randevunuzu oluşturmak için sizi arayalım” ifadelerine yer verildi..

blank

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.