Dolar 32,3892
Euro 34,7881
Altın 2.438,91
BİST 10.003,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Kuzeyboru halka arz oluyor

Kuzeyboru halka arz oluyor
Aksaray Anadolu AŞ
5 Aralık 2023 16:27

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Kuzeyboru firması halka arz talebi onaylandı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası tarafından sosyal medya hesabında yayınladığı mesajla Kuzeyboru firmasının halka arz olmasını sevinçle karşıladı. Aksaray’da OSB’de faaliyet gösteren firmalar arasında yer alan Kuzeyboru firması Türkiye’yi ve Aksaray ilini başarı ile temsil etmesinin yanı sıra sık sık Voleybol takımı ile gündeme gelerek başarısını taçlandırıyor.

Halka arz olan firmalar arasında yer alma gayret için de olan Kuzeyboru firmasına ilişkin açıklamada bulunan Aksaray Ticaret ve Sanay Odası, Kuzeyboru firmasına başarılar diledi.

Birçok firmanın halka arza açılmasıyla birlikte Kuzeyboru firması da halka arz oluyor. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odasının yaptığı açıklamayla birlikte, “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamıza kayıtlı sektöründe marka ve lider konumda bulunan yüzlerce ülkeye ihracat yaparak ülkemiz ve şehrimizin ekonomisine istihdamına katkılar sunan spor alanında Vodafone sultanlar voleybol liginde başarılı şekilde Aksaray’ı temsil ederek şehrimizin voleybol sevgisini arttıran Kuzeyboru firmamızın halka arzının onaylanmasını sevinçle karşılyor Aksaray iş dünyası adına başarılar diliyoruz” ifadesi kullanıldı.

Kuzeyboru halk arz için borsadan talep toplama tarihleri 07-08 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Talep toplama tarihleri belli olan Kuzey Boru’nun hisse kodu ‘KBORU‘ olarak belirlendi. Kuzey Boru’nun hisse fiyatı 36,20 TL olarak belirlendi.

Detaylı bilgi almak isteyenler; www.kuzeyboru.com.tr ya da www.tacirler.com.tr internet adresinden ulaşabilir..

blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.