Dolar 32,3411
Euro 35,0201
Altın 2.321,80
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 19°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Medaş’tan muhtarlara SMS ve e-postalı duyuru

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) görev alanı içerisinde yer alan, Aksaray, Konya, Karaman, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir illerinde, yatırımlar nedeniyle yapılan planlı elektrik kesintilerini muhtarlara da SMS ve e-posta ile bildirmeye başladı..

Medaş’tan muhtarlara SMS ve e-postalı duyuru
Aksaray Anadolu AŞ
3 Ağustos 2017 16:46

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. (MEDAŞ) görev alanı içerisinde yer alan, Aksaray, Konya, Karaman, Niğde, Kırşehir ve Nevşehir illerinde, yatırımlar nedeniyle yapılan planlı elektrik kesintilerini muhtarlara da SMS ve e-posta ile bildirmeye başladı.

MEDAŞ, müşterilerinin sorunlarını daha hızlı çözmek adına kurumsal internet sitesi üzerinden anlık konuşma webchat uygulaması başlatmıştı. MEDAŞ, bu uygulamanın ardından planlı kesintilerini muhtarlara da SMS yoluyla bildirerek yeni bir uygulamayı daha hayata geçirdi. SMS ile bilgilendirme uygulaması sayesinde muhtarlar artık bulundukları bölgede oluşabilecek planlı kesintilerden haberdar olacak. Bu sayede mahalle içindeki günlük işlerini daha planlı yapabilmeleri hedefleniyor. Planlı kesinti bildiriminde, muhtar hangi mahallede görev yapıyorsa, o mahallede yapılacak olan planlı çalışmalarla ile ilgili saat, gün ve mahalle bilgilerine yer veriliyor. Ayrıca, dileyen muhtarlar diğer mahallelerdeki planlı kesintilere ilişkin SMS’leri de MEDAŞ işletmelerine başvurmaları veya Çağrı merkezini aramaları sonucunda alabilecekler.

MEDAŞ Genel Müdürü Erol Uçmazbaş planlı elektrik kesinti duyurularının SMS bilgilendirme uygulaması ile ilgili olarak, “Bölgemizde bu sene yapacağımız yatırım tutarı 286 milyon liradır. Bu yatırımı yaparken işin doğası gereği planlı kesinti yapmak zorunda kalıyoruz. Halihazırda belli bir tüketimin üstünde olanlara zaten SMS ile bilgilendiriyoruz. Şimdi geçtiğimiz yeni uygulama ile bundan böyle muhtarlarımıza da mahallerinde yapılacak planlı kesintileri SMS ile bildireceğiz. Böylece muhtarlarımızı kesintiler hakkında önceden bilgilendirmiş olacağız” dedi.

MEDAŞ’ın planlı kesintilerden SMS/e-posta ile haberdar olmak isteyen tüketiciler söz konusu bilgilendirme hizmetinden faydalanabiliyor. Bunun için 444 8 186 MEDAŞ çağrı hizmetlerini arayıp kayıt olmaları veya bulunduğu bölgedeki MEDAŞ işletmelerine başvurmaları yeterli olacak..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.