Dolar 32,3520
Euro 35,1292
Altın 2.301,73
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 26°C

MHP Aksaray İl Başkanlığı’ndan 19 Mayıs mesajı

MHP Aksaray İl Başkanlığı’ndan 19 Mayıs mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
18 Mayıs 2018 23:11

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray İl Başkanı Av. Mustafa ÇÖLKESEN, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

‘’19 Mayıs 1919 Türk Milletinin adeta yeniden doğduğu kutlu bir gündür. Mazlum ve davasında haklı bir milletin zulme ve eziyete karşı başkaldırısı olan 19 Mayıs, necip milletimizin gurur kaynağı olduğu kadar, dünyadaki tüm ezilmiş ve işgale uğramış milletlerin örnek aldığı asil bir direniş ve bağımsızlık hareketidir. Atatürk, bir yandan bu günün anlam ve öneminin Türk Gençliği tarafından iyi kavranması için bu kutlu günü onlara armağan etmiş, diğer yandan da ülkemizin geleceğini her zaman güvendiği ve inandığı Türk gençliğine emanet etmiştir. Gençlerimiz bu ülkenin sadece zenginliği değil, aynı zamanda geleceği, dinamizmi ve geleceğe olan güvenidir. Türkiye, Türk Gençliğinin ellerinde daha da büyüyüp gelişecektir. Ne mutlu ki milletimiz mücadele azmini, birlik ve bütünlüğünü, 19 Mayıs 1919’daki gibi diri tutmakta, yıllar önce yeniden ateşlenen bağımsızlık meşalesi, gelecekte de bizlere ışık tutmaktadır. Türk Vatanı üzerinde hesapları olanlar ve onların yerli işbirlikçileri bilmelidirler ki; dün milli mücadeleyi veren kahraman neslin bugünkü ülkücü torunları gerektiğinde vatan müdafaası vermekten çekinmeyecektir. Türk Gençliği, Türk tarihinin kendisine yüklediği ağır misyonun farkındadır ve bu misyonun gereğini yerine getirme kararlılığı, azmi, cesareti ve kudreti kendisinde mevcuttur. Bu duygu ve düşüncelerle başta Milli Mücadele Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle ve minnetle anıyor, Allah’tan rahmet diler, Milletimizin ve Gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutlarım”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.