Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Az Bulutlu
Aksaray
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 23°C
Çar 22°C

Millet İttifakı adaylarına Aksaray’da yoğun ilgi

Millet İttifakı adaylarına Aksaray’da yoğun ilgi
Aksaray Anadolu AŞ
12 Nisan 2023 13:17

Millet İttifakı Milletvekili Adayları halkın yoğun desteği arasında esnafları ziyaret etti.

Millet İttifakı Milletvekili Adayları halkın yoğun desteği arasında esnafları ziyaret etti. Ortaya çıkan güç birliğinin şehirde büyük bir yankı uyandırdığını ve halkın umudunu büyüttüğünü söyleyen Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, gittikleri her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ve halkın ortaya koyduğu değişim iradesinin kendi motivasyonlarını da arttırdığını söyledi.

“HAZIRIZ, KARARLIYIZ VE ZAFERE İNANIYORUZ”

Millet İttifakı Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, halkın darlıktan bolluğa ve sıkıntıdan feraha çıkacağı 14 Mayıs’ın, Türkiye ve Aksaray için önemli bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

Millet İttifakı Milletvekili Adayları halkın yoğun desteği arasında esnafları ziyaret etti. Ortaya çıkan güç birliğinin şehirde büyük bir yankı uyandırdığını ve halkın umudunu büyüttüğünü söyleyen Milletvekili Adayı Ali Abbas Ertürk, gittikleri her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını ve halkın ortaya koyduğu değişim iradesinin kendi motivasyonlarını da arttırdığını sözlerine ekledi.

“MİLLETİMİZ BAYRAM ALIŞVERİŞİNE ÇIKMAYA KORKAR OLDU”

İttifak bileşeni siyasi partileri ziyaret sırasında cadde üzerindeki esnaflarla buluştuklarını ileten Ertürk, “Tüm değerli hemşerilerimize bizlere gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Onların ne gibi sıkıntılar yaşadığını çok iyi biliyoruz. Artan maliyetler, ödenemeyen çekler, tedarikteki sıkıntılar, bankalara borçlar… Tüm bunların yanı sıra halkın alım gücü de düştü. Mübarek Ramazan Ayının son haftasına girdik. Normal şartlarda bu dönemlerde esnaflarımızda hareketlilik olur, çarşı-pazarda büyük kalabalıklar yaşanır, dükkânlar gece geç saatlere kadar açık tutulurdu… Milletimiz bayram alışverişine çıkmaya bile korkar oldu” dedi.

Bu karanlık günlerin 14 Mayıs seçimleriyle birlikte geride kalacağını dile getiren Ali Abbas Ertürk, “İnşallah o gün milletimiz darlıktan bolluğa, sıkıntıdan feraha çıkacak. Biz hazırız, kararlıyız ve zafere inanıyoruz” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.