Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C

MÜSİAD Aksaray Hollanda’da

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyanın her noktasına ulaşma hedefiyle, şube ve temsilci sayısını artırmaya devam ediyor..

MÜSİAD Aksaray Hollanda’da
Aksaray Anadolu AŞ
6 Aralık 2017 01:22

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), dünyanın her noktasına ulaşma hedefiyle, şube ve temsilci sayısını artırmaya devam ediyor. MÜSİAD Yurtdışı Teşkilatlanma Komisyonu ve Komisyon Başkanı İbrahim Uyar’ın koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmalarla global teşkilat ağı, her geçen gün genişliyor.

Bu bağlamda Amsterdam Şubesi’nin ardından Hollanda’nın Den Haag, Utrecht ve Rotterdam şehirlerinde de şube açılışları gerçekleştirildi.

Açılışlara ve akabinde gerçekleştirilen toplantılara MÜSİAD Aksaray Başkanı EyupDağdaş Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Aslanhan ve Ceyhan Yıldız katılım sağladı.

Başkan Dağdaş yaptığı açıklamada, “MÜSİAD’ın bugün dünyada bulunduğu ülke ve eriştiği iş insanı sayısı giderek artıyor. Bu bir teşkilatlanma başarısı; fakat daha da önemlisi, MÜSİAD’ın İstanbul’da küçük bir ofiste başlayan yolculuğunun nerelere vardığının da bir göstergesidir. 1993 yılında yola çıktığımızda dünyanın her noktasına ulaşma hedefimizi bugün gerçekleştiriyoruz hamdolsun. Bugün MÜSİAD olarak 24 yıldır Avrupa’dayız. Avrupa’daki ilk şubemizi Almanya’da, açtıktan sonra Hollanda, Danimarka, Belçika, İngiltere derken bugün Avrupa’da 11 ülkede 24 noktadayız.Gittiğimiz her ülkede, üyelerimizin ve diğer iş insanlarının ticari ilişkilerini geliştirmek için etkinlikler düzenliyoruz. İş Forumları, İkili iş görüşmeleri ve genel idare kurullarımız bunlardan bazıları.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.