Dolar 32,3271
Euro 35,0620
Altın 2.297,63
BİST 9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Müşteri Bulma Sanatı Kitap Oldu

Alışılagelmiş iş kitaplarından faklı olarak iki farklı formatta kaleme alınan Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama, isteyene iş kitabı, isteyene …

Müşteri Bulma Sanatı Kitap Oldu
Aksaray Anadolu AŞ
3 Mart 2021 04:24

Alışılagelmiş iş kitaplarından faklı olarak iki farklı formatta kaleme alınan Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama, isteyene iş kitabı, isteyene roman formatında okunabilme özelliği taşıyor.

Uygulama örnekleri yer alıyor

”Günümüzde şirketler hiç olmadığı kadar satış odaklı, pazarlamanın faydası çoğu zaman ‘satış olduysa başarılı, olmadıysa başarısız’ olarak ölçümlenmek isteniyor.” diyen Recep Akbayrak, böyle bir çağda nasıl pazarlama yapılabileceğini uygulama örnekleri eşliğinde anlatıyor.

İç pazar ve ihracat için pazarlama

ST Kitap Yayınevi imzasıyla yayımlanan Müşteri Bulma Sanatı B2B Pazarlama, bir yandan müşteri bulmak için pazarlama yaparken, diğer yandan marka yatırımı da yapmanın inceliklerini anlatıyor. Kitapta hem yurt içi pazarlama hem de ihracat için pazarlama ayrı ayrı örneklerle anlatılıyor.

Sektörel odaklanma sistemi

Recep Akbayrak, 21 yıldır sürekli geliştirdiği sektörel odaklanma sistemini ‘Müşteri Bulma Sanatı’ kavramı üzerinden anlatıyor. Akbayrak, ”Müşterinin satın alma tercihleri ne kadar değişirse değişsin, sektörel odaklanma sisteminin yine de uygulanabileceğini” söylüyor.

Kitabın kendisi de pazarlama örneği olacak

”Müşteri Bulma Sanatı’nın, Türkiye’de tüm zamanların en çok satan pazarlama ve satış kitabı olma hedefiyle yayımlandığını söyleyen Akbayrak, ”Bu hedefin tutması için nasıl bir pazarlama kurgusu yapılacağını ve sonuçlarının neler olacağı hakkında basına düzenli bilgi verileceğini.” belirtti.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.