Dolar 32,5357
Euro 34,8970
Altın 2.435,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri
Aksaray Anadolu AŞ
21 Temmuz 2020 11:03

Ciddi tavırları ile dikkatleri üzerine çeken oğlak burcu erkeği hakkında çok daha detaylı bilgileri bu yazıda bulacaksınız. Oğlak burcu erkeği özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak için yazıyı okumaya devam edin. İyi okumalar diliyoruz.

Oğlak Burcu Erkeği

Oğlak burcunun elementi Toprak, niteliği ise ‘öncü’dür. Yönetici gezegeni Satürn olan oğlak burcunun kendisini tamamlayan rengi siyah ve kahverengidir. Uğurlu günü Cumartesi, uğurlu sayıları 4 ve 8’dir. Uğurlu taşları ise zirkon, yakut, malahit ve turmalindir.

Oğlak burcu erkeği özellikleri arasında şunları sayabiliriz:

Ciddiyet: Oğlak burcu erkeği ciddi bir yapıya sahiptir. Fakat bu ciddiyetini gerekli ortamlarda ve anlarda göstermesini iyi bilir. Sahip olduğu ciddi karakter asla espritüel yönünü gölgelemez. Çevresi tarafından bu yönü ile çok sevilir. Ayrıca hem ciddiyeti hem de kuvvetli mizah anlayışını bir arada bulundurması onda çekici, karizmatik bir taraf da oluşturur. Bazı insanlar onun bu ciddi halini egoistlik olarak görse de oğlak burcu erkeğinin yapısında egoistlik yer almaz.

Güven: Oğlak burcu erkeği kendisine güvenir ve bu özelliği hemen fark edilir. Hal ve hareketlerinde, yaptığı işlerde sergilediği tutumlarda, kıyafet tarzında ve ilişkilerinde kendine olan güveni belirgin haldedir. Kendine olan bu güveni çevresindekileri rahatsız etmez, aksine ona karşı daha büyük bir saygı hissetmelerini sağlar. Tabi, güven meselesinde kendisine bu kadar çok güvenen oğlak burcu erkeği aynı zamanda çevresinde bulunan insanlara da güvenmek ister. O yüzden arkadaş çevresini her zaman güvenilir insanlardan oluşturur. Bir kere güveni kırıldıysa o kişiyle tekrar eskisi gibi asla samimi olamaz. Eğer oğlak burcu erkeği özellikleri arasında yer alan güven noktasına onunla olan iletişiminizde dikkat etmez iseniz arkadaşlık ya da gönül ilişkiniz pek de uzun BetWinner mobil sürmeyecektir.

Mantık: Oğlak burcu erkeği hırslı bir karaktere sahiptir ve bir iş yapıyor ise bunu kesinlikle büyük bir hassasiyet ve dikkat ile yapar. Yenilgiyi kabullenemeyeceğinden işin başında olabilecek olumsuz koşulların yolunu tıkar. Duyguları eğer mantığı ile uyuşuyor ise onlara sıkıca sarılır. Ama mantığı ile çeliştiği zaman duygularından kolayca ve planlı bir şekilde vazgeçer.

Aşk: Oğlak burcu erkeğinin aşk ilişkileri üstünlük kurma üzerine dayanır. Her ortamda kendisini gösteren oğlak burcu erkeği aşk hayatında da ipleri elinde tutmayı sever. Fakat bunu yapar iken kesinlikle karşısındaki kişiyi önemsiz hissettirmez. Ona değer verir ve bunu ona hissettirmek için her şeyi yapar. Mantığına her ne kadar önem verse de aşk ilişkisinde ve cinsel hayatında duygularına dört elle sarılır. Fakat sevdiği kişinin yaptığı tek bir yanlış hareket, özellikle de aldatma durumu, her şeyin silinmesi için yeterlidir. Aldatmayı kesinlikle kabullenemez.

Oğlak Burcu Erkeği Olumlu Yönleri

Olumlu yönleri arasında çalışkan olması vardır. Çalışkanlığı ve aynı zamanda adanmışlığı sayesinde eğitim ve iş hayatında büyük başarılara sahip olur. Ayrıca dürüsttür, mantığına ters olan her şeyin karşısında korkusuzca yer alabilir. Arkadaşları ile ve sevgilileri ile olan ilişkilerini güven üzerine kurduğu için aynı zamanda sadıktır da.

Oğlak Burcu Erkeği Olumsuz Yönleri

Ne yazık ki bazı durumlarda ciddiyeti ve güven konusundaki tedirginliği sebebi ile soğuk bir karaktere bürünebilir. Ayrıca kendisine duyduğu güven sebebi ile bazı durumlarda karşısındaki insan tarafından egoist olarak algılanabilir. Güveni kırıldığında bunu asla unutmaz ve güvenini yerle bir eden insanı asla affetmez.

Oğlak burcu erkeğinin hiç hoşlanmadığı bazı durumlar vardır. Bu durumların içerisinde işine karışılması, kariyerinin tehdit altında olması, çevresindeki insanların onun güvenini sarsması bulunur. Ayrıca dürüstlüğe önem verdiği için aşk ilişkilerinde aldatılmaktan da nefret eder ve bunu asla affetmez.

Oğlak burcu erkeğinin hoşuna giden durumlar arasında ise kendisinin, özellikle de fikirlerinin ciddiye alınması yer alır. Ciddiye alındığı zaman saygı duyulduğundan ve sevildiğinden emin olur.

Oğlak burcu erkeği resmi kıyafetler giymeyi ve günlük hayatında da genel olarak koyu renkteki kıyafetler kullanmayı tercih eder. Kendisine olan güvenini bu tarz kıyafetler ile ortaya koyar iken dar kesimli, vücuduna tam oturan kıyafetler giymekten de asla çekinmez.

Oğlak burcunun anlaşabildiği diğer burçlar yengeç, başak ve boğa burçlarıdır. Anlaşamadığı burçlar ise ikizler, koç ve yay burçlarıdır.

Oğlak burcu erkeklerinin özellikleri yukarıda detaylı olarak belirttiğimiz şekildedir. Eğer bir oğlak burcu erkeğini etkilemek istiyor iseniz onu iyi anlamalısınız. Fikirlerine değer vermeli ve desteklemelisiniz. Hoşlandığı ve hoşlanmadığı şeyleri analiz etmelisiniz. Kesinlikle güvenini kıracak herhangi bir şey yapmamalısınız çünkü güvenini sadece bir defa kırdığınızda bile sizi affetmesi mümkün değildir.

İlişkinin başlarında onun seçici tavırları, her zaman tetikte olması size garip gelebilir fakat bunu ona hissettirmediğiniz sürece sorun olmaz. İlişkinin ilerleyen zamanlarında her şeyi sizin güvenliğini, iyiliğiniz ve geleceğiniz için yaptığının farkına varırsınız. Dolayısıyla oğlak burcu ile olan ilişkinizde biraz sabırlı olmanın faydası vardır. Eğer ilginin sürekli üzerinizde olmasını seven bir insan iseniz oğlak burcu erkeği beklentinizi karşılayamaz. Çünkü o tam bir iş insanıdır, ciddidir ve ağırbaşlıdır. İlişkideki çocuksu heyecanlar katiyen ona göre değildir. Ama siz de onun gibi derinlerinizde mizahçı bir kişilik taşıyor iseniz iyi anlaşacağınızdan emin olabilirsiniz. Onunla birlikte iken sıkılmazsınız, yaptığı espriler basit espriler değildir, her zaman sizi şaşırtır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.