Dolar 32,5707
Euro 34,7707
Altın 2.491,02
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
25°C
Parçalı Bulutlu
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 26°C

Ortaköy MYO’dan İftar Programı

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, bin civarında çalışanı ve 21 binin üzerinde öğrencisiyle ASÜ’nün, büyük bir aile olduğunu söyledi..

Ortaköy MYO’dan İftar Programı
Aksaray Anadolu AŞ
8 Haziran 2016 12:17

Ortaköy Meslek Yüksekokulu’nun, ilçede düzenlediği iftar programına katılan Rektör Şahin, Ramazan’ın insanları birbirine yaklaştıran ve manevi yanın daha da kuvvetlendiği bir dönem olduğunu ifade ederek, “İftar programları da bir araya gelmek için önemli birer fırsat sunmaktadır. Ortaköy’de bulunmaktan ve birlikte iftar yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Üniversite olarak bin civarında çalışanımız ve 21 binin üzerinde öğrencimizle büyük bir aileyiz ve ailemiz her yıl biraz daha büyüyor. Bu gibi buluşmalar, ailenin her bireyi ile karşılaşmak ve hasbihal edebilmek için de önem arz etmektedir. Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ortaköy MYO’nun potansiyelinin geliştirilmesi için gayret gösterdiklerini ve bu hususta çeşitli çalışmalar planladıklarını kaydeden Prof. Şahin, “Gerek bölüm ve program, gerek öğrenci ve akademisyen sayılarının artması, gerekse Ortaköy’de verilen hizmetin niteliğinin yükselmesi için gayret gösteriyoruz. Biz üniversite olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. İlçe yöneticilerimizle de iyi ilişkiler içerisindeyiz. İnşallah elbirliği ile hem ilçemizi, hem de okulumuzu bugün bulunduğu yerden daha yukarılara taşıyacağız” dedi. İftar sofrasında Ortaköy’ün pek çok dinamiği bir araya geldi; İlçe-MYO ilişkilerinin daha iyi seviyelere getirilebilmesi için yapılması gerekenler hususunda istişarelerde bulunuldu.

Okul bahçesinde düzenlenen iftar programına İlçe protokolü, öğrenciler ve MYO personeli iştirak etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.