Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Ramazan’ın bereketi mahalle iftar sofralarında

Ramazan’ın bereketi mahalle iftar sofralarında
Aksaray Anadolu AŞ
30 Mayıs 2018 22:47

Cumartesi pazarında yüzlerce mahalle sakini iftarda aynı sofrayı paylaştı.

Aksaray Belediyesi tarafından düzenlenen Büyük Bölcek, Küçük Bölcek ve Pamucak Mahalle sakinlerinin de katıldığı Geleneksel Mahalle iftarları Cumartesi Pazar alanında gerçekleşti.

Mahalle İftarına AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş ile katılan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı,  iftar sofrasındaki tüm vatandaşları tek tek ziyaret edip tokalaşarak hasbıhal etti. 24 Haziran seçimleri öncesinde halktan destek ve herkesin duasını beklediğini söyledi. Pazar alanında gerçekleşen mahalle İftarına belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları eşlik etti.

Ezanların okunmasıyla birlikte alanda bulunan yüzlerce kişi aynı sofrada iftarını yaptı. İftardan sonra mahalleliye seslenen AK Parti Milletvekili adayı Muhammed Aktaş, iftar sofrasıyla gelen bereketin daim olmasını temenni etti. Herkesin duasını ve desteğini beklediğini ifade etti

“Mahalle iftarlarımız birlik ve beraberliğimizi daha sağlamlaştırıyor” diyen Başkan Yazgı, iftardan sonra yaptığı konuşmada “Ramazan ayının belki en güzel yanı iftar sofrasında buluşmak. Şuan burada kardeşlik ile gelen paylaşma sonucu bir bereketin hakim olduğunu görüyorum. Belediye olarak Ramazan ruhunu her mahallede yaşatmak istiyoruz. Bu vesile düzenlemiş olduğumuz iftar programına göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımdan dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” diyerek herkesin Ramazanı ayını tebrik etti.

Beyaz Masa birimi, iftardan sonra mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini not etti. Vatandaşlar düzenlenen iftar programı için Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.. (HaberAksarayCom)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.