Dolar 32,3122
Euro 35,0643
Altın 2.278,43
BİST 9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Sağlıkçılar 4. kez beyaz bayrak aldı

Aksaray’da Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Milli eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hijyene dikkat eden ve çevre düzenine özen gösteren 26 okula ‘Beyaz Bayrak’ sertifikası verilirken Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi 4.Kez Beyaz Bayrak aldı..

Sağlıkçılar 4. kez beyaz bayrak aldı
Aksaray Anadolu AŞ
13 Haziran 2016 17:28

Halk Sağlığı Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleşen ‘Beyaz Bayrak’ sertifika törenine İl Halk Sağlığı Müdür Vekili Dr. Ahmet Bakan, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Affan Başbuğ ve sertifikayı hak eden okul idarecileri katıldı.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  bu dönemde tekrar beyaz bayrak almaya hak kazandı.Milli Eğitim Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığı’nın ortaklaşa yürüttükleri, okulların temizlik, tertip-düzen ve hijyen durumlarına göre iki yılda bir verilmekte oldukları “Beyaz Bayrak” projesi kapsamında 4. kez Beyaz Bayrak alarak Aksaray’da  bu başarının mümkün olduğunu ispatladı.

Hüseyin Cahit Korkmaz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdürü Hızır Faruk Maraşlıoğlu, tekrar beyaz bayrak aldıkları için mutlu olduklarını belirterek, buna katkı sunan bütün personel ve öğrencilerine teşekkür etti. Maraşlıoğlu, “Temizlik imandandır ve temizlik imanın yarısıdır hadisleri ışığında davranmaya, öğrencilerimizi bu perspektifte eğitmeye çalışıyoruz. Amacımız beyaz bayrak almak değildir. Amacımız yaşanılır bir ortam ve yaşam kalitesi yakalamaktır. Ödüller ve başarılar zaten kendiliğinden geliyor. Beyaz bayrak almak okulumuz için sürekli hale gelmeye başladı. Emeği geçen, bütün personelimize, öğrencilerimize ve temizlik hizmetlerini aralıksız sürdüren toplum yararına çalışan personeline teşekkür ediyorum.” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.