Dolar 32,3312
Euro 34,7699
Altın 2.388,76
BİST 10.252,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 18°C
Az Bulutlu
Aksaray
18°C
Az Bulutlu
Cts 12°C
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 22°C

Sahte araba ilanıyla ağına düşürdükleri kişiyi öldüren zanlılar yakalandı

ARABA SATMA VAADİYLE KANDIRDIĞI KİŞİYİ ŞIRNAK’TAN ANKARA’YA DAVET ETTİKTEN SONRA DOLANDIRIP ÖLDÜREN 3 ŞAHIS TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Sahte araba ilanıyla ağına düşürdükleri kişiyi öldüren zanlılar yakalandı
Aksaray Anadolu AŞ
26 Mart 2022 18:30

Araba satma vaadiyle kandırdığı kişiyi Şırnak’tan Ankara’ya davet ettikten sonra dolandırıp öldüren 3 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 23 Mart günü Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde meydana geldi. İnternete koydukları sahte satılık araba ilanıyla Şırnak’ın Çizre ilçesinde yaşayan Hüseyin Angı’yı tuzağa düşüren şahıslar, Angı’yı arabayı göstermek için Ankara’ya davet etti. Telefonda M.T. ile görüşüp fiyatta anlaşan Angı’yı Ankara geldiği 23 Mart günü İ.A. ve R.S. isimli kişiler karşıladı. Kiraladıkları başka bir araçla Angı’yı bahse konu ilandaki aracın olduğu yere götüreceklerini söyleyen İ.A. ve R.S., tuzağa düşürdükleri adamı Gölbaşı’na götürdü. İ.A. ve R.S., patika yolda silah zoruyla araçtan indirdikleri Angı’ya iki el ateş etti. Angı’nın cansız bedenini aracın bagajını yükleyen iki zanlı olay yerinden uzaklaşarak Dikilitaş köyüne geldi. Öldürdükleri adamın üzerindeki parayı ve cep telefonunu aldıktan sonra cansız bedenini sazlık alana atan zanlılar uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Kısa sürede yakalandılar

Olayın anlaşılmasının ardından katil zanlılarını yakalamak için harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çok yönlü çalışmaların ardından İ.A. ve R.S. ve M.T.’nin yerini tespit eden cinayet büro dedektifleri, 3 şahsı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Memleketi Şırnak’a getirilen Hüseyin Angı’nın cansız bedeni ise gözyaşları arasında toprağa verildi.

Zanlıların olayın ardından cinayeti işledikleri silahı atıl vaziyetteki fabrika bahçesine sakladıkları ve kullandıkları araçtaki izleri cinayetin anlaşılmaması için temizlemeye çalıştıkları ve Angı’nın telefonunu kırarak toprağa gömdükleri öğrenildi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.