Dolar 32,5629
Euro 34,8962
Altın 2.428,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 28°C
Cum 27°C
Cts 26°C

Şehitler için 50 metreden iniş yaptılar

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Dağ Arama Kurtarma ekipleri şehit ve gaziler anısına 50 metre yükseklikteki binadan gösteri inişi yaptı..

Şehitler için 50 metreden iniş yaptılar
Aksaray Anadolu AŞ
6 Mart 2017 17:31

Aksaray İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Dağ Arama Kurtarma ekipleri şehit ve gaziler anısına 50 metre yükseklikteki binadan gösteri inişi yaptı.

Aksaray’da Acil Afet Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, tüm şehitlerin anısına özel bir alıveriş merkezinin 50 metrelik yüksekteki çatısından dağcı inişi yaptı. Şehir merkezinde bulunan alışveriş merkezinin 50 metre yükseklikteki çatısına çıkan AFAD ekipleri, şehitlerin isimleri yazılı pankartla aşağıya indi. Vatandaşlar tarafından hayranlıkla izlenen AFAD ekipleri başarılı bir şekilde iniş yaparken, inişin ardından alışveriş merkezine dev Türk Bayrağı asıldı.

AFAD Müdürü Cezmi Türkmen, inişin şehitler anısına yapıldığını belirterek, “Burada bugüne kadar şehit olan hem askerlerimiz, hem polislerimiz ve hem de 15 Temmuz’daki demokrasi şehitlerimizin anısına bir program düzenledik. Bu programda istedik ki şehitlerimizi analım. Onları sevgi, rahmet ve minnetle anmak istiyoruz. O yüzden burada 11 kişilik AFAD’a bağlı dağ arama kurtarma ekibiyle bir program düzenledik. Burada dağcı arkadaşlarımız teknik bir iniş yaparak şehitlerimizin anısına bir iniş yapmış olacağız. Vatanımız uğruna gözünü kırpmada şahadete yürüyen şehitlerimizi rahmet ve minnetle bu programla anmış olacağız” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.