Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 21°C
Parçalı Bulutlu
Aksaray
21°C
Parçalı Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 31°C
Çar 26°C

SGK İl Müdürlüğü hastanelerde erişim birimleri oluşturdu

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Vatandaşların mağduriyetini gidermek için Hastanelerde ERİŞİM birimleri oluşturdu.

SGK İl Müdürlüğü hastanelerde erişim birimleri oluşturdu
Aksaray Anadolu AŞ
14 Nisan 2017 13:25

Aksaray Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Vatandaşların mağduriyetini gidermek için Hastanelerde ERİŞİM birimleri oluşturdu.

Konu ile ilgili olarak SGK İl Müdürü Bilal AKGÜN “ Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Cengizhan KILIÇASLAN , Özel Aksaray Hastanesi Başhekimi Opr.Dr.Gökmen KURT, Özel Maya Kadın Doğum ce Çocuk Hastanesi Başhekimi Dr. Rıfkı KARABAT beylerle görüşmemizde, hizmet sunduğumuz Aksaraylı vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için, Hastaneler içerisinde Erişim noktaları oluşturarak yerinde çözüm bulmayı amaçladık. Kendilerine teşekkür ediyorum yerinde bir karar almamamıza yardımcı oldular. Amacımız Hastanelere müracaat eden bütün vatandaşlarımızın SGK provizyon ile aktivasyon sistemlerinde ve almış oldukları hekim raporlarında yaşanan sorunları yerinde çözmeyi hedefledik, vatandaşlarımız artık Hastane ile SGK arasında gidip gelmeyecekler sorunlarını Hastaneler içerisindeki Erişim noktalarına müracaat ederek çözebileceklerdir.” Dedi.

Hastane yetkilileri de bu uygulama ile Hastalarımız ve yakınları arasında SGK provizyon ve aktivasyon sorunları yüzünden bir sorun yaşanmayacağını, vatandaşların SGK ile Hastaneler arasında gidip gelme ve zaman kaybının önleneceğini belirterek hizmet kalitemiz dahada artacağını düşünmekteyiz dediler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.