Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 26°C
Sal 30°C

Toprak: Güle oynaya sandığa!

Toprak: Güle oynaya sandığa!
Aksaray Anadolu AŞ
15 Nisan 2017 00:26

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak, yayınladığı basın bildirisinde, tüm Aksaraylıları kardeşçe oy vermeye davet etti.

İl Başkanı Toprak açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“Referandum için yarın sandık başında olacağız. HAYIR demek ülkenin tek adam rejimine, parti devletine, sorumsuz yönetime, vesayet altına alınmış yargıya, teröre ve bölünmeye HAYIR olacaktır. Aksaray genelinde yürütülen kampanya da ciddi bir gerginlik yaşanmaması bizleri memnun etmiştir. Her ne kadar Cumhuriyet Halk Partisi’nin beşte bir olan bilboardları bir takım kişiler tarafında yırtılmaya karalanmaya çalışılmış ise de biz bu densizleri toleransla karşıladık. Aksaray’ımız birbirini seven sayan komşusuna, karşı komşusuna hoşgörü ile bakan bir yapıya sahiptir. Bu yapıyı hiçbir şey bozamaz. Biz inanıyoruz ki, bu sevgi ve hoşgörü Somuncu Babaların, Yunus Emrelerin ve hemen iki komşu ilde yaşamış olan Hünkar Hacı Bektaşi Veli ve Mevlanadan gelmektedir.

Pazar günü beyaza ya da kahverengiye hangisine TERCİH mührü basacaksanız, sandığa gidin özgür iradenizle o mührü basın. Katılımın tam olması, milli iradenin tam yansıması olacaktır. Hangi siyasi görüşe sahip olursak olalım, birbirimizi sevip sayıp güle güle oyumuzu kullanalım.

Her ne kadar karşımızda hükümetin ve belediyelerin tam desteğini alan bir evet kampanyası varsa da, halkın partisi fakir fukara garip gurabanın küçük katkılarıyla ama küçümsenmeyecek değerde bir destekle bu kampanyayı yürütmüştür.

Katkı sağlayanlara şahsım ve parti adına teşekkür ediyorum. Tüm Aksaraylıları kardeşçe oy vermeye davet ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.