Dolar 32,5883
Euro 34,7375
Altın 2.506,53
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Türemiş: İYİ’lik hareketimiz kartopu gibi büyüyor

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş Aksaray’da yaptıkları çalışmaları değerlendirdi.

Türemiş: İYİ’lik hareketimiz kartopu gibi büyüyor
Aksaray Anadolu AŞ
10 Temmuz 2021 21:56

İYİ Parti Teşkilatlarının vatandaşlarla yaptığı buluşmalarda üye kayıtları aldıklarını ve partilerine teveccühün her geçen gün arttığını belirterek  “Bir kar topu gibi başlayan İYİ’lik hareketimiz her geçen gün hemşerilerimizin teveccühü ile büyümeye devam ediyor” dedi.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, “Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Teşkilatımız ile birlikte  vatandaşlarımızın yoğun olduğu noktalarda Partimize üyelik çalışmaları yaptık. Şehrimizin bir çok noktasına açtığımız ‘Üye Olursan Her şey  İYİ olacak’ noktalarımıza gelen ve partimize üye olan yüzlerce hemşehrilerimiz ile kurak toprağın suya hasret kaldığı gibi kucaklaşmanın mutluluğunu yaşadık”diyerek “Ülkemizin  iyi insanlar tarafından yönetilmesine karar vermiş yüzlerce hemşehrimiz, bizim üye kayıt noktalarımızı açmayı bekliyormuş” açıklamasında bulundu.

“Zam atağı dur durak bilmiyor”

“Temmuz ayında ülkemizin şaha kalkacağını söylen iktidar mensupları ilk defa doğru söyledi” diyen Türemiş, “Temmuz ayının ilk günlerinden başlayan zam atağı dur durak bilmiyor. Emekliye, işçiye, memura  ‘sen  yoksulsun yoksul kal’ diyen iktidar  elektriğe,  doğal gaza,  benzine, LPG’ye, mazota şaha kaldıracak oranlarda zam yaparak yoksulluk sınırında yaşayan milyonları yine görmezden gelmiştir” dedi.

Aksaray’ın her mahallesini, her sokağını dükkan dükkan esnafı gezdiklerini belirten Türemiş  “İktidarın İlimizdeki  temsilcileri sanırım  başka  sokak, mahalle ve esnaf gezisi yapıyorlar. Bizim karşılaştığımız hemşerilerimizden bir dokunup bin ah işitiyoruz. İktidarın ilimizdeki yöneticilerinin demecine bakınca her yer  güllük gülistanlık. Herkes mutlu mesut, maşallah esnafın keyfi yerinde. Hiçbir sorun yok. Bunların yaşadığı kafayı biz de yaşamak istiyoruz. Halkın yaşadığı ekonomik sorunları görmezden gelerek halının altına süpürenleri halkımız en yakın seçimde sandığa süpürmeye hazırlanıyor, haberleri yok”şeklinde  konuştu.

“Esnafın hali kalmadı”

Esnafın perişan halde olduğunu ve üzerindeki  borç yükünün her geçen gün arttığını söyleyen Başkan Türemiş, “Millete porsiyonları küçültün diye tavsiyelerde bulunanlar söz konusu kendileri olunca tasarrufun yanından bile geçmiyorlar. Onlar saraylarda israflarına tam gaz devam ederken, dertleştiğimiz onlarca esnaf kredi, kredi kartları, kiralar, vergi ve SGK borçlarını nasıl ödeyeceklerini düşünüyorlar. Önceden  yoksulluk sınırı vardı. Şimdi sınır falan kalmadı. Hemşehrilerimiz sadece yaşamaya çalışıyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Türemiş, “İktidar esnafın borçlarına derman  arayacağına sözde nefes kredileri vermeye çalışıyor” diyerek  “Nefes kredisi için müracaat eden esnafın banka sicili bozuk olduğu için o krediyi bile alamıyor. Esnafa borcunu borç ile kapat diyen iktidar ve yandaşları bolluk huzur ve refah içinde yaşamaya devam ediyor. Bu haksızlık, bu zulmün her zaman karşısında olmaya devam edeceğiz. Elbet günü gelince bu millet kendisine bu kadar eziyet edenlere gereken cevabı sandıkta verecektir” şeklinde konuştu.

“Kucaklaşmayı sürdüreceğiz”

İl, ilçe, belde teşkilatlarımız dolu dolu bir çalışma takvimi ile halkımızla kucaklaşmayı sürdürecek.  İlimizin her  köyünü, yaylasını, sokağını belde ve ilçesini defalarca ziyaret etmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Türemiş “2018 Genel Seçimleri öncesinden günümüze  tüm Ülkemizde olduğu gibi ilimizde Genel Başkanımız Meral Akşener’e ve İYİ’ler hareketine halkımızın güveni  her geçen gün artarak devam ediyor. Teşkilatımız ile birlikte yorulmadan halkımızın yanında olmaya, sorunlarını en yüksek perdeden sağır iktidara duyurmaya devam edeceğiz”  ifadelerini kullandı..

blank blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.