Dolar 32,3296
Euro 35,0275
Altın 2.282,64
BİST 8.974,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 20°C
Az Bulutlu
Aksaray
20°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 25°C
Pts 26°C

Ünlü cerrah emekli oldu

Aksaray’ın tecrübeli cerrahı, kendi branşında duayen isim Op.Dr. Sami Önder, 1 Ocak itibarı ile yaş haddinden emekli oldu.

Ünlü cerrah emekli oldu
Aksaray Anadolu AŞ
9 Ocak 2017 19:52

Aksaray’ın tecrübeli cerrahı, kendi branşında duayen isim Op.Dr. Sami Önder, 1 Ocak itibarı ile yaş haddinden emekli oldu.

Aksaray’da sağlık sektörüne cerrah olarak 30 yıl hizmet eden, Op.Dr. Önder, Aksaray Devlet Hastanesindeki görevine 1986 yılında başladı. 20 binin üzerinde başarılı ameliyatlar gerçekleştirip, hastaların sağlığına kavuşmasına vesile oldu.

Aksaray Devlet Hastanesinde, Başhekim ve Başhekim Yardımcılığı görevlerinde de bulunan Op.Dr. Sami ÖNDER, Sağlık Bakanlığı tarafından 2013 yılında yılın doktoru seçilmişti. Aksaray’da 20 binin den fazla ameliyat gerçekleştirerek kırılması güç bir rekora imza atan Önder şunları söyledi:

“1986 yılında genç bir cerrah olarak başladığım Aksaray Devlet Hastanesindeki görevimden 1 Ocak tarihi itibarı ile yaş haddinden emekli oluyorum. 30 yıllık süre içerisinde doğup büyüdüğüm bu toprakların insanlarına mesai mevhumu gözetmeden sağlık hizmeti vermenin bu kutsal mesleği yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Görevde olduğum sürede Aksaray Devlet Hastanesinin kısıtlı imkanları ile 20 binden fazla ameliyat gerçekleştirdim. Hastanede görev yapmakta olan genç cerrah arkadaşlarıma ve diğer meslektaşlarıma her zaman tecrübelerimi aktarmaya çalıştım. Başarılarımın yanında başarısızlıklarımda olmuştur.

Acısı ve tatlısı ile 30 yılın ardından emekli oldum. Aksaray Devlet Hastanesinde çalışan mesai arkadaşlarım başta olmak üzere, Aksaray halkına teşekkür ediyorum. İnsan olarak istemesekte hatalarımız ve kırgınlıklarımız olmuştur. Ben hakkımı helal ediyorum. Aksaray halkından da helallik istiyorum” dedi.​.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.