Dolar 32,5692
Euro 34,8277
Altın 2.495,27
BİST 9.625,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 28°C
Sal 29°C

Vali Aykut Pekmez, huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu

Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez hanımefendi A.Kadir Üçyıldız Huzurevini ziyaret ederek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar programına katıldılar..

Vali Aykut Pekmez, huzurevi sakinleriyle iftarda buluştu
Aksaray Anadolu AŞ
30 Haziran 2016 19:12

İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Huzurevi Müdürü Kenan Aktaş, İl Müdür Yardımcıları ve Huzurevi sakinleri katıldı.

Vali Pekmez, Huzurevi sakinleri ile görüşerek İl Müdürü İsrafil Aktürk ve diğer ilgililerden bilgi aldı. Yaşlılarla sohbet eden Vali Pekmez, güzel bir ramazan akşamında değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Huzurevinde kalan yaşlıların kendilerine kutsal birer emanet olduğunu belirten Pekmez; “Siz değerli büyüklerimiz bu memlekete yıllarca hizmet ettiniz. Gecenizi gündüzünüze katarak, evlatlarınızı büyük fedakârlıklar içerisinde büyüttünüz. Fedakârlık yapma sırası bizde, sizin huzur ve refahınız bizim için önemli” diyerek yaşlılara bakım, davranış ve diğer koşullarla ilgili memnuniyetlerini sordu.

Kendilerine çok iyi bakıldığını, yönetim ve personelden çok memnun olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri kendilerini ziyaretleri nedeniyle Vali Aykut Pekmez’e teşekkür ettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.