Dolar 32,5974
Euro 34,7498
Altın 2.498,51
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 23°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 28°C
Sal 30°C

Vali Hamza Aydoğdu’dan 23 Nisan mesajı

Vali Hamza Aydoğdu’dan 23 Nisan mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
23 Nisan 2021 14:13

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Vali Aydoğdu mesajında şu ifadeleri kaydetti:

‘Milleti yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ diyerek yola çıkılalı tam 101 yıl oldu. O gün bugündür, hakimiyet kayıtsız şartsız aziz milletimize aittir. Milli iradenin tecelli ettiği yer de Türkiye Büyük Millet Meclisidir. Hiç bir vesayete boyun eğmeden, ilelebet de böyle devam edecektir.

23 Nisan aynı zamanda, dünyadaki tek Çocuk Bayramıdır. Çünkü, bütün çocuklar masumdur, haksızlık, kötülük bilmezler. Gülmek, onlar için var edilmiştir sanki. İşte onun için, bayram en çok da onlara yakışır. Onların yüreğinin denizlere kıyısı vardır. İnsana tarifsiz bir ferahlık verirler. Ancak bu sene biraz hüzünlüler. Sınıflarını süsleyip, balonlarını, uçurtmalarını mavi bulutlar ile buluşturamayacaklar. Sakın üzülmeyin çocuklar. Bu seferlik, kendi odalarınızı, evinizin pencere ve balkonlarını süsleyin. Unutmayın, dünyanın gerçek süsleri sizlersiniz.

Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kahraman silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz. Aziz emanetlerini ilelebet yaşatmak boynumuzun borcudur.

Al bayrağın gölgesi altında, hep birlikte daha nice yüzyıllara.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.