Dolar 32,5480
Euro 34,9058
Altın 2.437,24
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 32°C
Az Bulutlu
Aksaray
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 29°C
Cum 26°C
Cts 26°C

Vali Şeref Ataklı’nın Yeni Yıl mesajı

Aksaray Valisi Şeref Ataklı, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı..

Vali Şeref Ataklı’nın Yeni Yıl mesajı
Aksaray Anadolu AŞ
31 Aralık 2015 13:42

Vali Ataklı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevinçleri ve üzüntüleriyle bir yılı daha geride bırakıyor, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Şüphesiz ki, her yeni yıl umut ve beklentileri de beraberinde getirmektedir. Bu bakımdan geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için hepimize önemli sorumluluklar düşmektedir. Aynı ilde yaşayan insanlar olarak bizlerin en önemli sorumluluğunun, birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü davranmak olduğunu unutmayalım.

Hedefimiz 2016 yılında 2015’den daha fazla hizmetler gerçekleştirmektir. Bunun için kamu görevlileri, sivil toplum örgütleri, siyasi kuruluşlarla diyalog ve fikir alışverişi içinde daha isabetli ve verimli işler gerçekleştirmeye devam etmek istiyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, yeni yılın ülkemize, milletimize, tüm insanlığa, huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni eder, hizmet etmekten gurur duyduğum Kıymetli Aksaraylı hemşerilerimin ve kamuda görev yapan arkadaşlarımın yeni yılını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.