Dolar 32,5237
Euro 34,7479
Altın 2.491,58
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Açık
Aksaray
25°C
Açık
Cum 24°C
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C

Valilik Makamını Yaman Yağız Güven devraldı

Aksaray Valilik Makamını Yaman Yağız Güven devraldı..

Valilik Makamını Yaman Yağız Güven devraldı
Aksaray Anadolu AŞ
22 Nisan 2016 16:55

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal beraberinde Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Murat Görmez, Mehmet Timur Sarrafoğlu İlkokulu Müdürü Osman Görkem, öğrenciler ve öğretmenlerinden oluşan bir heyet ile Vali Şeref Ataklı’yı ziyaret etti.

Heyeti Valilik Makamında kabul eden Vali Şeref Ataklı, öğrencilerle bir süre sohbet etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Vali Ataklı, daha sonra Valilik Makamını bir süreliğine Yaman Yağız Güven adlı öğrenciye devretti.

Valilik koltuğuna oturan Güven ilk olarak kendi hayatından bahsetti. Yaman kısa süreli de olsa Valilik Makamında oturmanın kendisi açısından çok büyük bir onur olduğunu belirterek gelecek yaşamında bunun gerçek olmasını diledi.

Vali Güven konuşmasında “Vali olmak için insanları sevmek, sosyal olmak, üzüntülerini paylaşmak, onlarla ilgilenmek ve en önemlisi Vatanı ve Milleti sevmek gerekir” dedi.

23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Güven, Aksaray’da yeşil alanların arttırılması, park ve oyun alanlarının genişletilmesi, turizm merkezi olan Aksaray’ın tanıtımının daha iyi yapılması ve trafik sorununun çözülmesi gerektiğini söyledi.

Vali Şeref Ataklı’da yaptığı açıklamasında ‘Bugünün öğrencileri bir gün ülke yönetimini devir alarak ülkemizin yönetecekler. Şimdiden ülke problemleri ile ilgili düşüncelere sahip olmanız önemli. Sizlerde ülkemizi en iyi şekilde yöneterek ülkemize sahip çıkacaksınız. Biz sizlerden umutluyuz. Bizler sizlerin kendinize, topluma, milletimize yararlı insanlar olarak yetişmeniz için hep beraber sizlerin emrindeyiz’ dedi.

Vali Şeref Ataklı kendisini ziyaret eden öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyerek kitap hediye etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.