Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Xiaomi Mi 11’in Düşük Işıkta Sergilediği Kamera Performansı

2020’nin son günlerinde tanıtılan ve gözleri bir anda üzerine toplayan Xiaomi Mi 11’in global lansmanı da geçtiğimiz günlerde gerçekleşti …

Xiaomi Mi 11’in Düşük Işıkta Sergilediği Kamera Performansı
Aksaray Anadolu AŞ
14 Şubat 2021 16:12

2020’nin son günlerinde tanıtılan ve gözleri bir anda üzerine toplayan Xiaomi Mi 11‘in global lansmanı da geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Snapdragon 888 işlemcili birinci akıllı telefon olarak karşımıza çıkan Mi 11, 2021’in en argümanlı akıllı telefonları ortasında yerini şimdiden elde etti.

Güçlü işlemcisi, kavisli geniş ekran tasarımı ve artta güçlü bir kamera heyetimi ile karşımıza çıkan telefon, bir pazarlama atılımı olarak da kamera performansıyla öne çıkarılıyor. Telefonun 108 MP’lik ana kamerasının performansından biraz daha bahsetmek isteyen Xiaomi, Mi 11’in karanlık bir ortamda nasıl görüntü çekebildiğini göstermek için bir görüntü yayınladı.

Gözün gördüğünden daha aydınlık:

Yayınlanan kelam konusu görüntüde bir sahne performansı yer alıyor. Sahneden gelen bir işaretle kapanan ışıklar sonrası çekim yapan bir Mi 11 görüyoruz. #MovieMagic etiketi ile yayınlanan görüntüde Mi 11’in performansı o kadar etkileyici ki nitekim de görüntüde bir ‘magic’ dokunuşu olup olmadığı merak konusu. Lakin şayet görüntü bize yüzde yüz gerçek performansı direkt aktarıyorsa, Xiaomi’nin Mi 11 ile bu manada büyük bir muvaffakiyet elde ettiğini söylemek mümkün.

Genel olarak uygun fiyatlı ve yüksek performans sunan akıllı telefonlarıyla bilinen Xiaomi’nin Mi 11’de fiyat siyaseti biraz daha farklı ve gerçekleşen global lansmanda telefonun fiyatı 799 euro olarak açıklandı. Bu da ülkemizde anlık kurla vergiler hariç 6.800 TL düzeyinde bir fiyata denk geliyor. Yani kamerasıyla çok keyifli edecek olsa da Mi 11 fiyatıyla birçok kişiyi hayal kırıklığına uğratacak üzere görünüyor.

Xiaomi’nin Mi 11 kamera performansı görüntüsü:

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.