Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Açık
Aksaray
24°C
Açık
Cts 26°C
Paz 25°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Yeni neslin inşaası için çalışıyoruz

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Aktaş ve Gençlik Kolları üyeleri Nevşehir’de İki günlük Çalıştay gerçekleştirdi..

Yeni neslin inşaası için çalışıyoruz
Aksaray Anadolu AŞ
23 Şubat 2016 19:23

Teşkilat içi eğitimin gerekliliğin bilinciyle eğitim çalışmalarına hız veren gençlik kolları, göreve geldiklerinden bu yana çalışma sahasını her geçen gün genişlettiklerini belirtti.

Kampta yapılan çalışmalar ve yeni projeler hakkında gençlerin ihtiyaçları ve beklentileri hakkında istişarelerde bulunduklarını ifade eden gençlik kolları Başkanı Aktaş, yürütme kurulu üyeleriyle birlikte yapılan faaliyetlerin sunumunu gerçekleştirdi. Sunumunda Teşkilat içi yapılan yenilikler ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler vererek çalışmalar anlatıldı. Birim başkanları da birimlerindeki görevlendirmeler ve faaliyetleri hakkında bilgiler vererek çalışma işlevini gençlik kolları üyelerine anlattılar.

Değerlendirmelerde Bulunan Başkan Aktaş, Ülkemize içeriden ve dışarıdan oluşan saldırıların bilindiğini ve bu sebeple ülke geleceğinde söz sahibi olacak gençlerin daha donanımlı ve geleceğe hazır olmaları için çalıştıklarını belirtti. Vatan-Millet derdi ile dertlenen Birliği ve Beraberliği her zaman gözeten dava bilinci ve şuuru ile sarılmış nesil için her gence direk ulaşarak gelenek ve göreneklerine bağlı daha fazla çalışan daha hazır bir nesil yetiştirme amacında olduklarını bildirdi. Planlı bir kamp programıyla bilgilerini de tazelediklerini belirten Ak Gençlik Kolları Başkan Muhammed Aktaş ve AK Gençler gençlik kolları üyeleri adına kampı düzenlemekte emeği geçen büyüklerine teşekkürlerini ilettiler..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.