Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 25°C
Az Bulutlu
Aksaray
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Yolculara çay ikramı Valilikten

Yolculara çay ikramı Valilikten
Aksaray Anadolu AŞ
31 Ocak 2022 09:27

Aksaray’da etkili kar yağışı nedeniyle bir dizi önlem alındı. Vali Hamza Aydoğdu kar yağışı ile birlikte oluşabilecek olumsuz durumlarla ilgili alınan tedbirleri yerinde inceledi.

Vali Aydoğdu beraberinde Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Karayolları 38. Şube Şefi Mustafa Doğan ile şehirler arası yol güzergahları ile trafik kontrol noktalarında incelemelerde bulundu.

Gece başlayan kar yağışı ile birlikte alınan tedbirleri yerinde inceleyen Vali Aydoğdu dinlenme tesislerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Vali Aydoğdu, meteorolojik verilere ve yapılan değerlendirmelere göre Aksaray’da akşama kadar yoğun kar yağışı beklendiğini belirtti.

-Çaylar Valilikten

Etkili kar yağışının ardından oluşabilecek olumsuzluklar için gerekli önlemleri aldıklarını belirten Vali Aydoğdu, şunları kaydetti:

“Ekiplerimiz yol güzergahlarında hazır bekliyor. Onların hepsini gezerek kolaylıklar diledik. Ayrıca kentte çok güzel bir uygulama başlattık. Çevre illerden gelen ve 10 dinlenme tesislerimizde konuk olan misafirlerimizin çaylarını bizler karşıladık. Çayın maddi bir değeri olmayabilir. Bu soğuk havada Aksaray’ın misafirperverliğinin gözükmesi açısından yolcularımızın içini ısıtacağını düşünüyoruz. Tedbirleri de yerinde görerek inceledik. Hepsine teşekkür ediyorum. Her şey hazır. İnşallah vatandaşlarımızın kentte rahatça geçebilmeleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. “dedi.

Dinlenme tesislerinde mola veren otobüslerden inen vatandaşlar çay ikramı ile karşılandıklarını bu uygulamadan dolayı memnuniyetlerini belirterek Aksaray Valiliğine teşekkür ettiler.

Vali Hamza Aydoğdu daha sonra Aksaray-Adana, Aksaray-Ankara karayolu üzerindeki trafik kontrol noktalarını ziyaret etti. Yol durumu hakkında bilgi alan Vali Aydoğdu; uygulama noktasında kontrol için durdurulan araç sürücü ve yolcularla görüşerek olumsuz hava koşulları nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunarak hayırlı yolculuklar diledi.

blank blank blank

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.