Dolar 32,3379
Euro 35,1346
Altın 2.240,65
BİST 8.716,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Ak Parti’de zorla istifa ettirilen o başkan konuştu

AK Parti Eskil İlçe Başkanlığından geçtiğimiz hafta içerisinde istifa ettirilen Mustafa Zavlak sosyal medya hesabından veda içerikli paylaştığı yazısı, yüzlerce beğeni ve yorumla takdir edildi.

Ak Parti’de zorla istifa ettirilen o başkan konuştu
Aksaray Anadolu AŞ
25 Temmuz 2017 19:13

AK Parti Eskil İlçe Başkanlığından geçtiğimiz hafta içerisinde istifa ettirilen Mustafa Zavlak sosyal medya hesabından veda içerikli paylaştığı yazısı, yüzlerce beğeni ve yorumla takdir edildi.

AK Parti Eskil eski İlçe Başkanı Mustafa Zavlak’ın veda içerikli paylaşımı yüzlerce beğeni ve yorumla ilgi gördü. Yorumların bir çoğu Zavlak’ın belediye başkanı adayı olmasıyla ilgili olurken, vatandaşların tamamı istifasından dolayı duydukları üzüntüyü dile getirirken; yaşanan süreçte buna sebep olanlara tepki gösterdi. Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay’ın çabalarıyla görevden uzaklaştırılan Zavlak’ın, istifaya zorlanmasında ki sebep Eskil’deki yaptığı hizmetler karşısında, belediye başkanının ezildiği ve teşkilat başkanının ön plana çıkması gösterildi.

İşte Mustafa Zavlak’ın O Açıklaması:

Kıymetli Hemşehrilerim;16 Kasım 2014 tarihinde, partimin ve yol arkadaşlarımın teveccühüyle gelmiş olduğum AK Parti Eskil İlçe Başkanlığı görevini, yine partimin direktifleri doğrultusunda 20 Temmuz 2017 tarihinde bırakmış bulunmaktayım.

Bin günü aşkın süre boyunca gururla, onurla ve şerefle taşıdığım Ak Parti Eskil İlçe başkanlığı görevimde; ilçemiz ve halkımız için her zaman gayretli çalışmalar yürütmeyi kendime şiar edindim. İnsan, her yol ayrımında ardına döner şöyle bir bakar, ne yaptık ne ettik diye. Bende ardıma baktığımda, gece gündüz demeden bitmeyen ve tükenmeyen bir enerjiyle teşkilatımın Eskil’e kazandırdığı hizmetleri görünce gönül rahatlığıyla görevimi doğru şekilde yapmanın ve teslim etmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Benim ilçe başkanı olduğum dönemde Eskil – Eşmekaya yolunun ihalesi yapıldı, inşaatı başladı ve inşallah yakında bitecek. Yine ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından olan Eskil – Bozcamahmut yolunun ihalesinin yapılmasını sağladık, yakın bir tarihte inşaatı başlayacak. Eskil Devlet Hastanesi’nin hem hastalar hem de personel için tam bir çile olan acil servisini yeni bir bina yaptırarak, hastanemizin kapasitesini artırdık. 10 yılı aşkın süredir, ilçemizin en büyük ihtiyaçlarından birisi olan Eskil MYO’nun rektörlükçe onaylanmasını ve açılmasını sağladık. Merkezde bulunan iki lisenin yanına bir de meslek lisesi kazandırdık. Birçok ilçeye nasip olmayan doğal gazın, ilçemize gelmesi için 2018 yatırım planı içerisine girmesine seferber olduk, başlardık. Eşmekaya Trafo Merkezi yakın bir süre içerisinde hizmete sunulacak. İlçemizin en büyük sıkıntılarının başında gelen köylerdeki hazine arazileri sorununa çözüm getirdik.

Kısaca daha irili ufaklı, birçok konuda memleketimize hizmet etmek için elimizden ne geldiyse bıkmadan usanmadan yaptık. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ında dediği gibi laf değil, hizmet ürettik. Hiçbir vatandaşımızı şu partili, bu partili diye ayırmadık. Bizden yardım etmemizi talep edenlere, ikilik yapıp sırt çevirmedik. Siyasi bir istikbal gütmeden, diklenmeden dik durduk, en büyük makam insanların gönlündeki oturduğun makamdır düsturuyla çalıştık, çabaladık. Biz davayı sözde değil özde bildik.

Bu hizmetleri ilçemize kazandırırken siyasi anlamda da görevimizi layıkıyla yerine getirdik. Partim, bizim dönemimizde %80 gibi bir oy oranı yakalayarak, il bazında birinci ilçe oldu ve ödül

aldı. Her seçimde asli görevimiz olan partimize seçmen kazandırma faaliyetlerinde, teşkilatım üzerine düşen görevi sonuna kadar yaptı. Yine 15 Temmuz Darbe girişiminde, Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara indik, bir ay boyunca gece uykusunu unuttuk, soğuk betonlar üzerinde sabahladık.

Ben bana verilen görevi layıkıyla icra ettiğime inanıyorum ve bu başarıdaki en büyük pay sahibi elbette ki benim yol arkadaşlarım oldu. İnsanın birlikte yola çıktığı insanları her zaman iyi seçmesi gerektiğine inanırım. Ve benimde sanırım en büyük başarım bu oldu. Bu görev süresince memlekete duyduğu hizmet aşkıyla her zaman yanımda olan Eşmekaya Belediye Başkanım Tayfur Başkan’a, partimizin Eskil’deki kurucularından olan Sayın Hocam Yahya Kemal Güdendede başta olmak üzere görev yapmış tüm ilçe başkanlarıma, İl genel meclisi üyelerim İbrahim Güdendede ve Sadrettin İriş’e, Yönetim ve yürütme kuruluma , gençlik kolları Başkanı Fatih Mehmet Yalvaç’a, kadın kollarından köy temsilcilerimize, Teşkilatımın tüm kademelerine ve belde başkanı ve teşkilatına bana her daim yanımda ve dava adamlığının ne demek olduğunu ve destekçi oldukları için sonsuz teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Grup Başkanvekili İlknur İnceöz’e milletvekili Cengiz Aydoğdu ve Mustafa Serdengeçti’ye teşekkür ediyorum. Ayrıca sosyal medya üzerinden ilçe başkanlığı görevimi bırakmamdan dolayı taraflı, tarafsız herkesçe tarafıma gösterilen ilgi için çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum.

Sözlerime temsil etmekten her zaman gurur duyduğum, partimin ilçemde en yüksek makamı olan ilçe başkanlığı görevini şimdiye kadar yürüttüm bundan sonrada partimin ve Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferi olarak devam ettireceğim. Bizler makam mevki ve menfaat için bu davaya baş koymadık. Başbakanım Sayın Binali Yıldırım’ın dediği gibi hata yapmış olabiliriz ama yanlış yapmadık hiçbir zaman. Başta teşkilatta görev yaptığım tüm dava arkadaşlarım olmak üzere Eskil halkından bilmeden bir hatamız oldu ise haklarını helal etmelerini istiyorum. Saygılarımı sunuyorum.

YORUMLAR

  1. Erkan Turan dedi ki:

    siyasi duruşu olsaydı partisinin duruşunun arkadında yer alırdı fırıldak gibi başka partiye kaydı