Dolar 32,3589
Euro 34,7115
Altın 2.436,69
BİST 9.991,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 24°C
Hafif Yağmurlu
Aksaray
24°C
Hafif Yağmurlu
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 18°C

Aksaray’da Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Aksaray’da Türk Polis Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü kutlandı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Nisan 2024 14:18

Türk Polis Teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümü Aksaray’da düzenlenen törenle kutlandı.

15 Temmuz Milli İrade Meydanında Emniyet Müdürü Murat Kolcu ile Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Niyazi Turgay Atatürk anıtına çelenk koydı. Saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşının okunması ile devam eden törende konuşan Emniyet Müdür Yardımcısı Ferhat Şahin; polis teşkilatının toplumda huzur ve güvenliğini tesis etme vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanun hâkimiyetini ve devlet otoritesini sağlamak gibi çok önemli bir görevi yerine getirdiğini söyledi.

Şehitlerin kanı ile sulanmış vatan topraklarında sorumluluklarının farkında olduklarını kaydeden Şahin; “Halkımızın desteği ile huzur ve güven ortamını sağlamak ve vatandaş memnuniyetini arttırmak için görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz’ dedi.

-Vali Kumbuzoğlu telsiz anonsu ile teşkilat mensuplarına seslendi: ‘Hepiniz çok kıymetlisiniz’

Teşkilat mensuplarından oluşan heyet daha sonra Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu Valilik makamında ziyaret etti. Polis teşkilatının 179. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Vali Kumbuzoğlu, telsiz anonsu ile teşkilat mensuplarının Ramazan Bayramı ve teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutladı.

‘Ay yıldızlı al bayrağın gölgesinde, birlikte hizmet etmekten gurur duyduğum, huzur ve güvenin teminatı, çok kıymetli mesai arkadaşlarım’ diyerek telsiz anonsuna başlayan Vali Kumbuzoğlu;

“Bu meslek sizlere, onurlu bir duruş ve şerefli bir hazine bahşediyor. Sizler Şehit Gaffar Okkan, Önder Güzel’lerin üniformalarını giyiyorsunuz. Bu şeref ve onur, aziz milletimizin duasıyla birlikte, sizlere güç ve cesaret, bizlere güven ve huzur veriyor. Hilalin dalgalandığı her yerde sizler birer yıldızsınız. Hepiniz çok kıymetlisiniz fedakârlık ve kahramanlıklarınıza minnettarız’ dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.