Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

AKSA-DER’den Mevlid-i Nebi etkinliğine davet

Peygamber Sevdalıları Platformu ve Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKSA-DER) Pazar günü Mevlit Kandili etkinliği düzenleyecek..

AKSA-DER’den Mevlid-i Nebi etkinliğine davet
Aksaray Anadolu AŞ
23 Kasım 2017 23:25

Peygamber Sevdalıları Platformu ve Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (AKSA-DER) Pazar günü Mevlit Kandili etkinliği düzenleyecek.

Peygamber Efendimizin doğumu münasebetiyle Gala düğün salonunda düzenlenecek etkinlikte Mehmet Emre Hoca “Rahmet Barış ve Adalet Rehberi Hz. Muhammed” konulu konuşma yapacak. Programda seslendireceği ilahi ve ezgileriyle Grup İhya sahne alacak.

26 Kasım Pazar akşamı saat: 19.30 da gerçekleşecek olan programla ilgili bir açıklama yapan AKSA-DER yönetim kurulu başkanı Mustafa Bilgiç, “Hz. Muhammed iki dünyada da bize kurtuluş yolunu gösteren bir önder ve rehberdir. Onun sünnetine sarılıp Kur’an yolunda yürüyen, bu yolu bir dava olarak görüp uğrunda fedakârlık yapanlar kurtuluş yolu üzeredirler. İnsanlığın tek ve son kurtuluş yolu Kur’an ve sünnet yoludur, bu bizim inancımızdır. Vesileleri değerlendirerek peygamberi gündemde tutmak, o’nu konuşmak, o’nu düşünmek, o’nu anlamaya çalışmak bir Müslüman olarak görev ve sorumluluğumuzdur. Bu etkinliği düzenleyerek topluca günlerimizi ve saatlerimizi Allah yolunda değerlendirmiş, değer katmış olacağız inşallah.

Birlik ve beraberliğin en hayırlısı olan İslam, Kur’an ve Peygamberi merkeze alarak gerçekleşen birlikteliktir, bu gaye ile gerçekleştireceğimiz buluşmaya tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.

Not: Gala düğün salonunda gerçekleştirilecek etkinlikte bayanlar için yer ayrılmıştır..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.