Dolar 32,3408
Euro 35,1094
Altın 2.240,60
BİST 8.908,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 12°C

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nden Vali Pekmez’e ziyaret

Aksaray’da yeni kurulan Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nden Vali Pekmez’e ziyaret
Aksaray Anadolu AŞ
4 Nisan 2017 00:20

Aksaray’da yeni kurulan Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Yaşar Karatay ve dernek üyesi gazetecileri Valilik Makamında kabul ederek bir süre görüşen Vali Pekmez yeni cemiyetin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Vali Pekmez yaptığı açıklamada gazetecilerin vatandaşla devlet ve siyasetçi arasındaki en önemli köprülerden birisi olduğunu söyledi.

Gelişen teknoloji ile beraber haber alma haber verme hızının çok arttığını vurgulayan Vali Pekmez: “İnternet aracılığı ile Türkiye’nin her yerinden her an en küçük olayı öğrenip vatandaşlara ulaştırma gibi önemli ve zor bir görevi üstleniyorsunuz. 15 Temmuz da bu görevin ne kadar önemli olduğu ortaya çıktı. Orda dakikaların önemi vardı. Basınımız hızlı bir şekilde topluma bilgi akışını sağladı. Aksaray da bunu aynı şekilde yaşadık. Sizlerinde katkısıyla meydanımızı kısa sürede doldurduk. Yeni derneğin Aksaray’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.”dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali Pekmez Aksaray Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Yaşar Karatay ve cemiyet üyesi gazetecilere teşekkür etti..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.