Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aksaray Ülkü Ocakları’ndan sert açıklama!

Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı Sercan Belgemen bir basın açıklaması yaptı..

Aksaray Ülkü Ocakları’ndan sert açıklama!
Aksaray Anadolu AŞ
30 Aralık 2015 23:27

“Yıllarıdır ülkemizin vatandaşına, memuruna, askerine, polisine zarar veren terör örgütü son günlerde haddini iyice aşmış, eylemlerini şehir ve üniversitelere taşımıştır. Sözde çözüm sürecinde yapılanmaları güçlenen bebek katili terör örgütü üyeleri üniversiteleri mesken haline getirmişlerdir. Ülkü Ocakları bu olaylarda can siper hane çalışmıştır ancak başta devlet yöneticileri olmak üzere yetkili tüm mercilere bildirmemize rağmen hiçbir önlemin alınmadığını büyük bir üzüntü ve öfke ile izlemekteyiz.

Ülkü Ocakları’nın üniversitelerde ki yapılanmalarının tek amacı vatan evlatlarının hür bir şekilde ilim ve irfan yuvası olan üniversitelerimizde rahat bir şekilde tahsillerine devam ettirmeleri ve vatana millete hayırlı vatandaşların yetişmesini sağlamaktadır. Bunun için çalışan Vatanperver TÜRK evlatlarının gerektiğinde ter dökerek gerektiğinde Son Şehidimiz Ege Üniversitesi Başkanı Rahmetli Fırat Yılmaz Çakıroğlu gibi şehadet şerbetinden içerek vazifesini yerine getirmiştir.

Bugün de Ülkü Ocakları olarak her durumda hainlerin karşısında dimdik duracaktır ve bu yolda yürüyen her neferin yanında olacaktır. Biz biliriz ki ‘’Firavunun Karşısında olmak yetmez Musa’nın yanında olmak gerektir.’’
Aksaray Üniversitesi’nde yapılacak herhangi bir terörist faaliyet, eylem veya dersleri engelleyecek bir davranış yetkililer tarafından engellenmezse Ülkü Ocakları olarak devlete hizmeti bir borç bilir gerektiğinde hainlerin kalbine bıçak gibi saplanırız.”

Aksaray Ülkü Ocakları Başkanı
Sercan BELGEMEN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.