Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 9°C
Cts 11°C

Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı

Aksaray Üniversitesi çeşitli branşlarda öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu..

Aksaray Üniversitesi Öğretim Üyesi alım ilanı
Aksaray Anadolu AŞ
10 Şubat 2017 15:07

Aksaray Üniversitesi çeşitli branşlarda öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu.

Aksaray Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada:

Üniversitemiz birimlerinde açık bulunan ve aşağıda birim ve unvanı belirtilen kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır. Adayların, Üniversitemiz web sayfası (www.aksaray.edu.tr) Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan “Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi”nde belirtilen asgari kriterleri sağlaması gerekmektedir. Bu kriterlere uymayanların başvuruları işleme konulmayacaktır.

Adaylar üniversitemiz personel daire başkanlığı web sayfası Bilgi/Belge bölümünde yayınlanan “Öğretim Üyeliğine Atanma Dosyası Hazırlama Rehberine” göre düzenleyecekleri profesör kadrosu için 6, doçent kadroları için 4 takım dosyayı ikişer vesikalık resim ile birlikte Personel Daire Başkanlığına, Yardımcı Doçent kadroları için ise 4 takım dosyayı ilan edilen birimlere imzalı bir dilekçe ve iki adet resimle birlikte ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde mesai saatlerinde teslim edeceklerdir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

BİRİMİ BÖLÜMÜ ANABİLİM DALI UNVANI ADETİ AÇIKLAMA
Eğitim Fakültesi Özel Eğitim

Bölümü

Zihin Engelliler

Eğitimi ABD.

Yrd.Doç. 1 Lisansüstü çalışmalarını Özel Eğitim alanında yapmış olmak ve Otizmli bireylerin sosyal iletişim becerileri üzerine çalışmış olmak.
Fen Edebiyat

Fakültesi

Matematik

Bölümü

Analiz ve Fonksiyonlar

ABD

Yrd.Doç. 1 B-konveks fonksiyonlar üzerinde çalışmaları olmak
İktisadi ve İdari

Bililer Fakültesi

Maliye Bölümü Mali İktisat ABD. Doç. 1 Doçentliğini İstatistik alanında almış olmak, Lineer ve Yarı Parametrik Lineer Modeller konusunda çalışmaları olmak.
İşletme Bölümü Üretim Yönetim ve

Pazarlama ABD.

Yrd.Doç. 1 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Alanında Doktora yapmış olmak, İşgücü Piyasaları ve Sosyal Girişimler üzerine çalışmaları olmak.
İletişim Fakültesi Gazetecilik

Bölümü

Genel Gazetecilik ABD. Yrd.Doç. 1 Gazetecilik bölümü mezunu olup alanında yükseklisans ve doktora yapmış olmak, izleyici araştırmaları ve medya etiği üzerine çalışmalar yapmış olmak
Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri

Bölümü

Genel Cerrahi ABD. Prof. 1 Kasık fıtıklarında greftlerin sinir iletimi üzerine etkisi konusunda çalışmalar yapmış olmak
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.