Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

ATSO üyeleri WIN EURASIA METALWORKING fuarına katıldı

WIN EURASIA Metalworking, 11-14 Şubat 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açtı..

ATSO üyeleri WIN EURASIA METALWORKING fuarına katıldı
Aksaray Anadolu AŞ
16 Şubat 2016 13:35

21. kez düzenlenen WIN EURASIA Metal Working; Metal Working uluslararası ticaret fuarına Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası metal sektöründe faaliyet gösteren üyelerini buluşturdu.

Yerli ve yabancı imalat sanayiinin liderlerini ağırlayan fuar, sac levha işleme ve yüzey işlem teknoloji zincirinin tamamına ev sahipliği yaptı.. Yerli ve yabancı imalat endüstrisi profesyonellerini ağırlayan fuar, metal aşıklarının buluşma noktası oldu. Fuar, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra, özel bölüm ve etkinlikleri ile de ziyaretçilerine zengin bir içerik sundu.

Metalworking Eurasia kapsamında ziyaretçiler sac levha işleme teknoloji zincirinin tamamına ulaşma şansı elde etti. Fuar, Sac levha, yarı mamul ve tam mamul; işleme, ayırma, şekillendirme, esnek sac levha işleme, birleştirme, kaynak, yüzey işleme, tel, boru ve parça işleme, karma yapıların işlenmesi, aletler, makine elemanları, kalite kontrol, onarım ve atölye ekipmanlarını kapsıyor. Son teknolojilerin ön plana çıkacağı etkinlikte katılımcılar; demir-çelik, alüminyum, metal, otomotiv gibi çeşitli sektörlerin üretim süreçlerini daha etkin hale getirmeye yönelik ürün ve hizmetleri sergiledi.

WIN EURASIA Metalworking, bu yıl sergilenen ürünlerin yanı sıra özel bölüm ve etkinlikleri ile de dikkat çekti.

ATSO Başkanı Ahmet Koçaş; Fuarlar, dünyadaki sektörel gelişmelerin hızlıca sektör temsilcilerine aktarıldığı, insanların yeniliklerden hızlı bir şekilde haberdar olduğu, yeni müşterilere ve yeni ürünlere ulaşımın en kolay ve etkili olduğu organizasyonlardır. Bu tür organizasyonlarda hem ülkemizden hem de diğer ülkelerden sektör temsilcileri ile bir araya gelmek, onlarla tanışmak da sektörel gelişmelerden anında haberdar olunan en etkili yöntemlerindendir. Bu yüzden fuar organizasyonlarına sık sık katılmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.