Dolar 32,3330
Euro 35,1684
Altın 2.241,35
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Aksaray 15°C
Az Bulutlu
Aksaray
15°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 8°C
Cum 8°C
Cts 11°C

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz

TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ ü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu..

Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz
Aksaray Anadolu AŞ
18 Haziran 2016 11:11

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ten övgü ile bahseden Özegen , Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hamit Özkök benim kardeşim, gelip geçerken kesinlikle uğrak verdiğim dostumdur diyerek şu ifadelere yer verdi.

“Değerli Başkanım Hamit Özkök, çok tevazu sahibi, mütevazi bir kişiliğe sahip olduğunu bir kez daha gösterdi. Ben her zaman gelip geçerken kendisini bu şekilde selamlamayı arzu ederim. Çok değerli dostum kardeşimdir. İşin doğrusu bu gün bir şantiyeyi ziyaret edeceğimi umut ediyordum ama bitmiş bir tesiste hayırlı olsun demek nasip oldu. Gerçekten bu müthiş bir başarı oldu. Öncelikle başta sayın başkanıma, yönetimi ve meclisine, emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ben çok teşekkür ediyorum. Böyle muhteşem bir eseri 12 ay gibi bir süre içerisinde ki İç Anadolu Bölgesinde inşaat sezonunun da 6 ay olduğunu düşündüğümüzde de hakikaten çok müthiş bir başarı oldu. Bunun her türlü taktirin üzerinde olduğunu düşünüyorum. Ben emeği geçen herkesi kutluyorum.

Yine biraz önce değerli başkanımızın ifade ettiği gibi Aksaray, bizim bu bölgede bir merkez konumundadır. Ben başkanıma daha önceki ziyaretlerim de de ifade ettim “artık il olarak bu hizmetleri yapmanın anlamı yok” dedim. Yapılan hizmet nerede yapılıyorsa yapılsın bölgesel olarak bazı hizmetlerde, ulusal bazı hizmetlerde, uluslar arası nitelikte bir vizyon koyarak yapmanın doğru olduğunu ifade etmiştik. Bölgede değerli Hamit Başkanım bu vizyona sahip bir başkandır. Bu eserde onun vizyonunu gösteriyor. İnşallah burası geliştiğinde bölgenin de ötesinde bazı alanlarda ulusal ölçekte belki laboratuarı ile hizmet edecek bir merkez haline gelecek. Daha sonra belki ilerde geliştikçe de uluslar arası bazı alanlarda taşıyıcı laboratuar hizmetinize görür diye düşünüyorum. Bu söylediklerimi hayal olarak görmeyin. Hayal önemlidir tabiî ki ama bir şeyi hayal etmezsen gerçekleştireme şansın yok. Hayal bir işin başlangıcıdır. Bura ile ilgili projeyi Hamit başkan gelip anlattığı zaman “Ya Burası Çok Büyük Olmaz Mı ? ” falan demiştik. “Nasıl olacak” demiştik ama şimdi onun vizyonu, onun koyduğu hayal gördük ki bu gün eser olarak meydana çıkmış. Zannediyorum önümüzdeki günlerde bunların bir gün gerçekleşeceğini gösteriyor. Bu eserin bu kadar kısa sürede yapılmış olması da bu koyduğumuz hedeflere de ulaşılacağının en güzel örneğidir. Ziya Paşanın güzel bir sözü vardır ” Aynası İştir Kişinin, Lafa Bakılmaz” Hamit Başkan ve ekibi burada tam Ziya Paşa’nın bu sözünü hayata geçirmişler. Onun için fazla kelama gerek yok diyoruz. Aynası İştir Kişinin, Eser Ortada diyor kutuluyor. Tebrik ediyor, hayırlı hizmetlere vesili olmasını temenni ediyorum. İnşallah Allah nasip ederse de bölge Milletvekillerimiz ile değerli TOBB Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile de buranın nasıl temelini nasıl atmaya gelmişsek, açılışınada öyle geliriz. Allah nasip ederse Hamit Başkanım her mutluluğunda, neşesinde Allah ona üzüntü vermesin, her kederinde yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü o bizim neşemizde de kederimizde de her zaman yanımızda kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ” Bu gün TBMM İdare Amiri ve Ak Parti Niğde Milletvekili , ağabeyim, çok kıymetli dostum Erdoğan Özegen Beyfendi Aksaray Ticaret Borsası Tarım Ticaret Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.Kendilerine ben şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Sayın vekilim işin başından beri işin içerisinde. Biz iddialı bir şekilde bu projeyi ortaya koymuştuk. Yaptığımız işin bölgeye hitap etmesini ve örnek teşkil etmesini istemiştik. İnşallah o doğrultuda çalışmalarımız sonucunda geçen yıl Sizinde katıldığınız, yine ramazan ayının bu günlerinde Tarım Ticaret Merkezimizin temel atma törenini gerçekleştirmiştik. Allah nasip etti bu gün de Ramazan ayında hizmete kavuşturmanın mutluluğunu yaşayacağız. İlk olarak da “Hayırlı Olsun” ziyaretimize siz geldiniz. Ben hayırlı olsun ziyaretimize geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.